Gæste DJ: Master Fatman

Zapp Zapp

28. dec '17 kl. 20:00

Studie 1

Zapp Zapp

Event er afholdt

Zapp Zapp

Zapp Zapp med Erann DD i front er endelig tilbage efter en pause på mere end 20 år. Gå ikke glip årets koncert, når funklegenderne besøger DR Koncerthuset med deres soulfulde nostalgi til december. Start festen tidligt og fortsæt den efter koncerten, når Master Fatman fyrer den af som gæste-DJ.

ZAPP ZAPP ER TILBAGE OG DE ER BEDRE END NOGENSINDE.

Gendannede Zapp Zapp lagde for nyligt Tivolis Fredagsrock ned og beviste, at de stadig er blandt Danmarks stærkeste funkbands. Nu annoncerer gruppen to eksklusive koncerter i København og Aarhus i december.

Funklegenderne Zapp Zapp med Erann DD i front er endelig tilbage efter en pause på mere end 20 år. Det stod klart, da de i august samlede 20.000 publikummer til deres comeback koncert i Tivoli, København. Med en hitparade og et velspillende band var det tydligt for alle, at Zapp Zapp er i topform og leverer koncerter af højeste kvalitet. Til vinter kan fans af det soulfulde og energiske orkester igen få mulighed for at synge med på de gamle hits, når Zapp Zapp besøger DR Koncerthuset i København og Train i Aarhus.

Med to albums og superhittet ’You Better Believe’ dominerede Zapp Zapp dansegulvene i start 90’erne. Fans har siden deres opløsning i 1994 sukket efter en genforening, som nu gør, at bandet er klar til at hive de gamle hits frem af skuffen og på ny fylde dansegulvene til nogle funky, nostalgiske og soulfulde koncerter. Her kan publikum opleve den originale besætning bestående af Erann DD på vokal, Tue Röh på keyboard, Søren Nørup på guitar, Jakob Christensen på bas og endelig har Birk Nevel overtaget Anders Schumanns plads på trommer. Herudover har gruppen inviteret en håndfuld blæsere og kor med på scenen, så der er garanteret et musikalsk brag, når de rammer København og Aarhus i december.

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til nogle festilge koncerter med et legendarisk og toneangivende funkband, der endelig er tilbage.

 

Studie 1

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 1? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere