0Din kurv er tom

Zoltán Despond cello & Vesselin Stanev piano

13. okt '22 kl. 20:00

Studie 3

Zoltán Despond cello & Vesselin Stanev piano

Zoltán Despond cello & Vesselin Stanev piano

Den bulgarskfødte og prisvindende pianist Vesselin Stanev vender tilbage til DR Koncerthuset og giver koncert i Studie 3. Stanev lægger særligt vægt på kammermusik, for eksempel med violinisten Ekaterina Frolova eller cellisten Zoltán Despond. Sidstnævnte vil denne aften kunne opleves i fællesskab med Stanev.

Pianisten Vesselin Stanev, der oprindeligt kommer fra Varna i Bulgarien, studerede først på musikakademiet i Sofia, derefter på Tjajkovskij Konservatoriet i Moskva sammen med Dmitri Bashkirov og siden ved Alexis Weissenberg på Conservatoire National Supérieur de Musique i Paris. Selvom Vesselin Stanev har gået på flere internationale uddannelser, er det særligt Bashkriov på Tjajkovskij konservatoriet, der har formet Stanev.

Stanev har desuden lavet adskillige cd-optagelser for RCA, Sony Classical og det bulgarske label Gega New.

Foruden DR Koncerthuset har Stanev tidligere spillet i store koncertsale som Wigmore Hall i London, Alte Oper i Frankfurt og Philharmonie Berlin. Han lægger særlig vægt på kammermusik, for eksempel med violinisten Ekaterina Frolova, fløjtenisten Eva Oertle eller cellisten Zoltán Despond. Til koncerten i Studie 3 vil aftenen også byde på musik i fællesskab med sidstnævnte, den schweiziske cellist Zoltán Despond.

Zoltán Despond er i født Schweiz i 1992 og har trods sin unge alder allerede modtaget adskillige udmærkelser. Han studerede med Pierre-Bernard Sudan i Fribourg, Marc Jaermann i Lausanne og Thomas Grossenbacher ved Zürich University of the Arts, hvor han dimitterede med en kandidatgrad i solooptræden i 2018. Han spiller koncerterer i hele Europa og nyder at arbejde med musikere som Ilya Gringolts, Silvia Simionescu, Marko Milenkovic ́ og Anahit Kurtikyan samt at samarbejde med Vesselin Stanev, Anna Bertogna og Richard Octaviano Kogima ved keyboardet.

Zoltán Despond har modtaget Zubaloff-prisen og er prismodtager af Pierre et Renée Glasson Fund og Friedl Wald Foundation.

 

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 3

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 3? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter