0Din kurv er tom

En aften med en af vor tids største franske musikere

Pianisten Pierre-Laurent Aimard er en af vor tids største franske musikere. I år er han blevet belønnet med både en Gramophone Award og Europas største musikpris, Siemens Musikpreis - og nu kommer han til Danmark for at spille Ravels elskede klaverkoncert med DR SymfoniOrkestret.

Da Pierre-Laurent Aimard tidligere i år modtog den tyske Siemens Musikpreis på næsten 2 mio. kroner, blev han omtalt som ”en nøglefigur i vor tid musikliv”. Og der er bud efter den franske pianist over hele verden – i denne sæson giver Aimard solokoncerter fra Tokyo til New York.

Med sin fabelagtige teknik og sit skarpe intellekt kan Pierre-Laurent Aimard realisere alle musikalske udfordringer, og ved siden af sin store interesse for ny musik har han altid haft et kernerepertoire af klassikere fra Bach til Debussy og Ravel.

Aimard har indspillet alle Beethovens klaverkoncerter, og i 2010 udgav han Ravels to Klaverkoncerter sammen med den legendariske franske dirigent Pierre Boulez. En indspilning, som blev beskrevet som både “fremragende” og “forfinet” i den internationale musikpresse.

Nu kommer Pierre-Laurent Aimard til Danmark som solist med DR SymfoniOrkestret i netop Ravels store klaverkoncert i G-dur. Musik, som både rummer fransk elegance, lyrisk skønhed og jazzede rytmer – og ved samme koncert kan publikum i DR Koncerthuset opleve DR SymfoniOrkestret stråle i Ravels elskede orkesterværk La Valse, ligesom der er to store værker på Richard Strauss på programmet.

Læs mere og køb billet – Torsdag 23. november

Læs mere og køb billet – Fredag 24. november