NYT MAGASIN UDE NU – HELE DANMARKS KONCERTHUS

DR Koncerthuset tager i 2017 fat på sin niende sæson.

Læs magasinet her

Fra en udskældt københavnsk byggeplads har DR Koncerthuset på 10 år udviklet sig til et førende københavnsk spillested og en unik musikleverandør til alle musikinteresserede på tværs af alder, herkomst og musikalske interesser, med langt over 300 koncerter om året.

DRs levende musiktilbud har en geografisk dimension, som rækker længere end til Ørestad i København. DRs kor og orkestre rejser også i den kommende sæson landet tyndt, fra Struer til Svendborg og fra Ribe til Køge. Og DR Musikariet inviterer ikke blot børn fra hele landet Ind Til Musikken i DR Koncerthuset, men besøger også koncerthuse, skoler og spillesteder i hele landet.

Som en del af DR har DR Koncerthuset også en mediedimension, idet en stor del af koncerterne kan følges på DRs medier, fra de store nationale tv-shows på DR1 over de klassiske koncerter på DR K og P2 til P3 Guld, P6 Beat Rocker Koncerthuset og P8 Jazz Alive. Og endelig har DR Koncerthuset en digital dimension, med tekst og billeder fra de mange arrangementer på drkoncerthuset.dk, facebook og #drkoncerthuset


Velkommen til endnu en sæson med magiske, musikalske oplevelser – i fire dimensioner!

Velkommen i DR Koncerthuset.
Leif Lønsmann, koncerthuschef, llm@dr.dk