0Din kurv er tom

Hilsen fra Fiona Monbet

Den formidable franske jazzviolinist Fiona Monbet kommer for første gang til DR Koncerthuset i februar, hvor spiller i Koncertsalen sammen med DR Big Band. Her er en hilsen fra Fiona, hvor hun fortæller om, hvad hun ser frem til at opleve, når hun spiller sammen med bandet for første gang.

“Det er en fantastisk mulighed for mig som jazzviolinist at få mulighed for at samarbejde med DR Big Band, som er kendt for sin store åbenhed og lydhørhed.

Sammen med bandet og arrangøren Philippe Maniez har jeg sammensat et program til koncerten, som er skræddersyet til bandet og dets musikere. Vi tager udgangspunkt i mit seneste album Maelström fra 2021,og musikken bliver varm og solrig med mange musikalske verdener: blues, tango, swing, irsk musik og to numre specielt udvalgt til denne koncert af den franske komponist Lili Boulanger og Michael Jackson!”

Mit seneste album er en udforskning af det åbne rum, en nydelsesfuld rejse gennem farver og stilarter

“Jeg håber, at musikken vil få publikum til at drømme og fantasere uden hindringer, for det er sådan min musik er blevet til. Mit album Maelström er en udforskning af det åbne rum, et nydelsesfuldt løb gennem farver og stilarter. Det er min drøm, at musikken kan hjælpe os til at rumme virkelighedens verden gennem at vække en kraft i os, som er både fælles og dybt personlig.”

Læs mere om koncerten og køb billet her

Lyt til Fiona Monbets album ‘Maelström’ her: