0Din kurv er tom

Kom Med i Koncerthuset

Vores allesammens koncerthus

I serien Kom Med i Koncerthuset tager Christian Larsen og Niels Erik Lund dig med helt ind i hjertet af vores allesammens koncerthus. Oplev husets arkitektoniske detaljer, akustiske finesser og husets mange finurligheder.

Kom Med i Koncerthuset 01: Den blå dug

Hvorfor ligner DR Koncerthuset egentlig en stor, blå kasse? I dette afsnit ser vi nærmere på husets ydre – den blå dug.

Kom Med i Koncerthuset 02: Foyeren

Faktisk består foyeren af alt det, der ikke er en koncertsal eller et studie. I dette afsnit ser vi nærmere på det første, du ser, når du træder ind i Koncerthuset – nemlig foyeren.

Kom Med i Koncerthuset 03: Elefanthuden

Der er flere tusinde betonelementer i Koncerthuset, og de er alle sammen helt forskellige. I dette afsnit ser vi nærmere på en af Koncerthusets mest genkendelige overflader – elefanthuden.

Kom Med i Koncerthuset 04: Koncertsalen

Det føles helt specielt, hver gang man træder ind af døren til den varme sal. I dette afsnit ser vi nærmere på husets store stolthed – Koncertsalen.

Kom Med i Koncerthuset 05: Orglet

Hvad er 11 meter højt, vejer 40 tons, og har mere end 6500 piber? Svaret er Danmarks største orgel, som du finder i DR Koncerthuset. I dette afsnit ser vi nærmere på hjertet af Koncerthuset – det imponerende orgel.

DR Rundvisning // Koncerthustur

Oplev et af verdens smukkeste koncerthuse! Besøg den enestående bygning, se den storslåede koncertsal og få indblik i arkitekten Jean Nouvels ideer og visionen bag DR Koncerthuset.

Læs mere
DR Rundvisning // Bag kulissen

Er du nysgerrig på at få et større indblik i Danmarks største mediehus DR? Kom med på en spændende rundvisning og oplev den interessante hverdag bag alt det indhold, der interesserer netop dig.

Læs mere
DR Rundvisning // Bag om Koncerten

Bag om Koncerten tager dig med på en anderledes rundvisning i DR Koncerthuset, lige inden din koncert starter, hvor du kommer helt tæt på den unikke stemning bag kulissen, før det hele går løs.

Læs mere