0Din kurv er tom

Kom Med i Koncerthuset

Vores allesammens koncerthus

I serien Kom Med i Koncerthuset tager Christian Larsen og Niels Erik Lund dig med helt ind i hjertet af vores allesammens koncerthus. Oplev husets arkitektoniske detaljer, akustiske finesser og husets mange finurligheder.

Kom Med i Koncerthuset 01: Den blå dug

Hvorfor ligner DR Koncerthuset egentlig en stor, blå kasse? I dette afsnit ser vi nærmere på husets ydre – den blå dug.

Kom Med i Koncerthuset 02: Foyeren

Faktisk består foyeren af alt det, der ikke er en koncertsal eller et studie. I dette afsnit ser vi nærmere på det første, du ser, når du træder ind i Koncerthuset – nemlig foyeren.

Kom Med i Koncerthuset 03: Elefanthuden

Der er flere tusinde betonelementer i Koncerthuset, og de er alle sammen helt forskellige. I dette afsnit ser vi nærmere på en af Koncerthusets mest genkendelige overflader – elefanthuden.

Kom Med i Koncerthuset 04: Koncertsalen

Det føles helt specielt, hver gang man træder ind af døren til den varme sal. I dette afsnit ser vi nærmere på husets store stolthed – Koncertsalen.

Kom Med i Koncerthuset 05: Orglet

Hvad er 11 meter højt, vejer 40 tons, og har mere end 6500 piber? Svaret er Danmarks største orgel, som du finder i DR Koncerthuset. I dette afsnit ser vi nærmere på hjertet af Koncerthuset – det imponerende orgel.

DR Rundvisning // Koncerthustur

Oplev et af verdens smukkeste koncerthuse! Besøg den enestående bygning, se den storslåede koncertsal og få indblik i arkitekten Jean Nouvels ideer og visionen bag DR Koncerthuset.

Læs mere
DR Rundvisning // Bag kulissen

Er du nysgerrig på at få et større indblik i Danmarks største mediehus DR? Kom med på en spændende rundvisning og oplev den interessante hverdag bag alt det indhold, der interesserer netop dig.

Læs mere
DR Rundvisning // Bag om Koncerten

Bag om Koncerten tager dig med på en anderledes rundvisning i DR Koncerthuset, lige inden din koncert starter, hvor du kommer helt tæt på den unikke stemning bag kulissen, før det hele går løs.

Læs mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter