0Din kurv er tom

Store brag

Store brag i DR Koncerthuset

Storslået, festligt og overvældende – på den gode måde! Med denne koncertpakke får du det helt store udtræk i Koncertsalen med DR Symfoniorkestret, DR Big Band, DR Koncertkoret og en perlerække af solister.

DR Big Band inviterer til et brag af en nytårskoncert i januar med super-crooneren Curtis Stigers, og DR Symfoniorkestret åbner døren til magiske universer med musik fra de største Fantasy-film, serier og spil. Til juni kan du glæde dig til DR Koncertkorets storslåede stemmer i kormusik af klassiske mestre som Puccini, Verdi og Strauss.

Få alle tre koncerter i kalenderen på én gang med 15% rabat – så kan du se frem til et 2023 med store musikoplevelser i DR Koncerthuset.

Køb Koncertpakke med 15% rabat her

Pakken indeholder:

Få billetter tilbage
DR Big Bands Nytårskoncert

7. jan '23 kl. 20:00Koncertsalen

Læs mere
Venteliste
Fantasymphony II

29. mar '23 kl. 20:00Koncertsalen

Læs mere
De skønneste kor

3. jun '23 kl. 17:00Koncertsalen

Læs mere

Pakken indeholder:

Få billetter tilbage
DR Big Bands Nytårskoncert
DR Big Bands Nytårskoncert

DR Big Band og supercrooneren Curtis Stigers fejrer nytåret med en musikalsk hyldest til heltene Frank Sinatra og Count Basie – og en perlerække af 1950’erne og 60’ernes allerstørste evergreens.

7. jan '23 kl. 20:00 Koncertsalen / DR Big Band
Læs mere
Venteliste
Fantasymphony II
Fantasymphony II

Fantasymphony er tilbage i DR Koncerthuset med episk musik fra de største fantasy-film, serier og spil. Troldspejlet og DR Symfoniorkestret åbner porten til magiske universer som Ringenes Herre, Game of Thrones, Hobbitten, Elden Ring, The Witcher, Skyrim, League of Legends og spritnye og aktuelle serietitler.

29. mar '23 kl. 20:00 Koncertsalen / DR Symfoniorkestret
Læs mere
De skønneste kor
De skønneste kor

Varm op til sommerferien med dette års særlige udgave af ’De skønneste kor’! Over 200 medvirkende fra bl.a. DR Koncertkoret og DR Symfoniorkestret tager dig med til populære feriedestinationer som Venedig, Mallorca og Sydfrankrig gennem storslåede korværker af bl.a. Puccini, Verdi, Strauss og Bizet.

3. jun '23 kl. 17:00 Koncertsalen / DR Vokalensemblet
Læs mere
Gavekort til DR Koncerthuset

Giv en magisk musikalsk oplevelse, og spred juleglæde med et gavekort til DR Koncerthuset!

Læs mere om gavekort
Gode gaveidéer

I vores store udvalg af koncerter, finder du en gave til enhver smag. Vi hjælper dig med at finde gaven til de mindste, dine bedsteforældre eller din kammerat!

Læs mere om vores gaveidéer
Mere inspiration

Find inspiration til din næste gave blandt vores mange koncerter og arrangementer.

Se koncertkalender