0Din kurv er tom

Koncertpakker­med julerabat

Koncertpakker med minimum 15% rabat

Vil du forære dig selv eller dine kære en pakke med store musikalske oplevelser? Vi har sammensat fire særlige koncertpakker, som indeholder skønne koncerter med DR’s kor og orkestre.

Hvad enten du er til store brusende korværker, lun jazz eller eventyrlige klassikere er der meget at glæde sig til i hver pakke. Vi glæder os til at se dig i DR Koncerthuset!

NB koncertpakkerne kan kun købes frem til og med 31. december.

Eventyrlige koncerter

Forførende fortællinger, eksotiske eventyr og farvestrålende orkesterklang.
Oplev en buket fortryllende orkesterværker fuld af dufte, historier og poesi - fra franske kærlighedsdigte til 1001 nats eventyr.

Læs mere
Jazz der varmer

DR Big Band giver dig varmen med skøn bigband-jazz, der spænder fra bløde hits og stemningsfulde arrangementer til et møde med to af vor tids hotteste saxofonister.

Læs mere
Skønne stemmer

Lad lyden af brusende kor og en perlerække af sangsolister få dig til at svæve gennem foråret. Med denne koncertpakke kan du glæde dig til en række af kormusikkens store mesterværker.

Læs mere
Stjernedirigenter

Oplev magien, når tre karismatiske dirigenter tager livtag med DR SymfoniOrkestret - fra chefdirigent Fabio Luisi til to af orkestrets mest elskede gæstedirigenter: russiske Yuri Temirkanov og spanske Juanjo Mena.

Læs mere

Praktisk info

Koncertpakkerne kan købes, så længe billetter haves. For at opnå rabatten, skal du købe min. 1 billet pr. koncert i koncertpakken. Det er ikke muligt at bytte koncerterne i pakken ud. Du får minimum 15% rabat på hver koncertbillet du køber i pakken (dog ikke gebyret). Vi tager forbehold for udsolgte priskategorier.

Det er muligt at købe koncertpakkerne frem til og med den 31. december 2018.

En julegave fuld af magiske musikalske oplevelser!

Køb en julegave, som vækker glæde hos enhver, og som med garanti ikke skal byttes mellem jul og nytår. Læg en magisk musikalsk oplevelse under træet, som vil blive husket. Julegavekort til DR Koncerthuset gælder til alle de koncerter og arrangementer, der foregår i DR Koncerthuset.

Læs mere om gavekort