0Din kurv er tom

Koncertpakker­med julerabat

Koncertpakker med 15% rabat

Vil du give dig selv eller dine kære tre store, musikalske oplevelser i den kommende tid? Vi har sammensat tre særlige koncertpakker, som hver indeholder tre skønne koncerter i DR Koncerthuset.

Hvad enten du er til brusende orkestermusik, smukke sangstemmer eller lun jazz er der meget at glæde sig til i hver pakke – for ikke at tale om den særlige stemning, der er i huset, hver gang vi åbner dørene for en ny og unik koncertoplevelse.

Vi glæder os til at se dig i DR Koncerthuset!

NB koncertpakkerne kan kun købes frem til og med 31. december.

Stjernestemmer

DR SymfoniOrkestret præsenterer seks internationale stjernesangere, som alle er efterspurgt på verdens førende koncert- og operascener lige nu.

Læs mere
Strålende dirigenter

Oplev tre karismatiske dirigenter, som alle har et unikt personligt udtryk - fra chefdirigent Fabio Luisi til den unge Lorenzo Viotti og fænomenet Barbara Hannigan.

Læs mere
Jazz der luner

DR Big Band byder indenfor i den kolde tid med tre skønne koncerter, der byder på alt fra bigband-jazz med evergreens, hotte cubanske rytmer og latin jazz.

UDSOLGT!

UDSOLGT - Læs mere

Praktisk info

Koncertpakkerne kan købes, så længe billetter haves. For at opnå rabatten, skal du købe min. 1 billet pr. koncert i koncertpakken. Det er ikke muligt at bytte koncerterne i pakken ud. Du får 15% rabat på hver koncertbillet du køber i pakken (dog ikke gebyret). Vi tager forbehold for udsolgte priskategorier.

Det er muligt at købe koncertpakkerne frem til og med den 31. december 2019.

En julegave fuld af magiske musikalske oplevelser!

Køb en julegave, som vækker glæde hos enhver, og som med garanti ikke skal byttes mellem jul og nytår. Læg en magisk musikalsk oplevelse under træet, som vil blive husket. Julegavekort til DR Koncerthuset gælder til alle de koncerter og arrangementer, der foregår i DR Koncerthuset.

Læs mere om gavekort