Koncertpakker­med julerabat

Tre koncertoplevelser i én pakke – med 10% rabat

Vil du give dig selv eller dine kære tre store musikalske oplevelser i den kommende tid? Vi har sammensat fem særlige koncertpakker, som hver indeholder tre skønne koncerter med DRs kor og orkestre.

Hvad enten du er til store brusende korværker, lun jazz eller klassiske koncerter med strålende stjernesolister er der noget at glæde sig til i hver pakke – for ikke at tale om de særlige koncertoplevelser der knytter sig til jul, nytår eller påske.

Vi glæder os til at se dig i DR Koncerthuset!

NB koncertpakkerne kan kun købes frem til og med 31. december.

Musik der varmer

I vintermørket kan alle trænge til en magisk musikoplevelse. Få varmen med skøn musik, der spænder fra lune jazzhits over symfonisk brus og glødende korsang.

UDSOLGT

Læs mere
En særlig koncertoplevelse

Her er koncertpakken med tre flotte musikalske brag i DR Koncertsalen - fra delikate jazzklange over brusende kor- og orkesterværker til store, symfoniske vidder.

Priser fra kr. 564-1239 (inkl. gebyrer)

Læs mere
Stjernekoncerter

Virtuose violinister og karismatiske dirigenter mødes i denne koncertpakke og giver dig klassiske musikoplevelser i topklasse.

Priser fra kr. 344-1311 (inkl. gebyrer)

Læs mere
Store stemmer

Inderligt, gribende, dramatisk og glædesfyldt. I denne koncertpakke får du mulighed for at opleve lyden af brusende kor og en perlerække af sangsolister.

Priser fra kr. 393-933 (inkl. gebyrer)

Læs mere
Julen varer længe

Forlæng julens varme stemning med denne koncertpakke, hvor bevægende musik for kor og orkester sætter lyd til vores største højtider.

Priser fra kr. 389-1086 (inkl. gebyrer)

Læs mere

Praktisk info

Koncertpakkerne kan købes, så længe billetter haves. For at opnå rabatten, skal du købe min. 1 billet pr. koncert i koncertpakken. Det er ikke muligt at bytte koncerterne i pakken ud. Du får 10% rabat på hver koncertbillet du køber i pakken (dog ikke gebyret). Vi tager forbehold for udsolgte priskategorier.

Det er muligt at købe koncertpakkerne frem til og med den 31. december 2017.

En julegave fuld af magiske musikalske oplevelser!

Køb en julegave, som vækker glæde hos enhver, og som med garanti ikke skal byttes mellem jul og nytår. Læg en magisk musikalsk oplevelse under træet, som vil blive husket. Julegavekort til DR Koncerthuset gælder til alle de koncerter og arrangementer, der foregår i DR Koncerthuset.

Læs mere om gavekort

Få først besked om nye koncerter