0Din kurv er tom

Hollywood Galla­ Koncertprogram

HOLLYWOOD GALLA

Del din oplevelse: #HollywoodGalla

Superman: Superman March
Wonder Woman: Themyscira
The Bodyguard: I Will Always Love You
Moulin Rouge: Nature Boy
Braveheart: For The Love of a Princess
Pirates of the Caribbean – Dead Man’s Chest: He’s a Pirate / Davy Jones
A Beautiful Mind: A Kaleidoscope of Mathematics
Gladiator: Now We Are Free
E.T.: Flying Theme
Home Alone: Somewhere in My Memory
Joker: Bathroom dance
Titanic: My Heart Will Go On

  • PAUSE (30 min.)

Gone with the Wind: Main Title
Butch Cassidy and the Sundance Kid: Raindrops Keep Falling on my Head
The Umbrellas of Cherbourg: I Will Wait for You
Chinatown: Love Theme
Alfie
Harriet: Stand Up
A Star Is Born: Shallow
Jurassic Park: Theme
Crouching Tiger, Hidden Dragon: Crouching Tiger
The Hunger Games – Mockingjay: The Hanging Tree

Detaljeret program

Velkommen til Hollywood Galla

Der er intet som drømmen om Hollywood med al byens storhed, glamour, fester og livet i filmenes verdener.  Men ingen film, ingen storhed, glamour eller fest uden den store musik.

I aften er den røde løber rullet ud og det står på filmmusikalske lækkerbiskener fra de største Hollywood film. Fra de store dramaer over kærlighed og jalousi til de vildeste rejser og hurtigste biler – krydret med et enkelt mord eller to. Aftenen byder også på en helt særlig afdeling dedikeret til den bedste musik fra de ikoniske Oscars.

Velkommen til symfonisk Hollywood Galla i DR Koncerthuset.

 

Del din oplevelse: #HollywoodGalla

DIRIGENT: LUDWIG WICKI

Schweiziske Ludwig Wicki er vild med filmmusik og grundlagde i 1999 ’21st Century Symphony Orchestra’, der har specialiseret sig i filmkoncerter og hver sæson spiller omkring 30 koncerter på ’hjemmebane’ i Luzern, foruden hyppige gæstespil. De har samarbejdet med en lang række prominente filmkomponister og har stået for verdenspremierer på mange store filmkoncertversioner, bl.a. ’Ringenes Herre’-trilogien. Ludwig Wicki bærer også titlen stiftskapelmester for hofkirken i Luzern, hvor han beskæftiger sig med en helt anden genre: kirkemusik fra gregoriansk sang til helt nyskrevne klange. Ludwig Wicki har tidligere dirigeret DR Symfoniorkestret i filmmusik.

VÆRT: ANE CORTZEN

Ane Cortzen er uddannet arkitekt og har i hele sin karriere beskæftiget sig indgående med både design, kultur, film og TV. Som TV-vært har hun været at finde i DR-programmer som TV!TV!TV!, Vogternes Råd, Søndag Live, Made in Denmark og TV Quizzen. I 2019 sprang hun ud som selvstændig tv- og radiovært, skribent, moderator og foredragsholder.

SOLIST: Diluckshan Jeyaratnam

Diluckshan Jeyaratnam er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2017 og har allerede slået sit navn grundigt fast med hovedroller i flere musicals. Især hans præstation som Moses i ’Prinsen af Egypten’ har begejstret anmelderne og indbragte ham en Reumert Talentpris. ”Han er en musicalperformer, der råflirter med publikum, mens hans store stemme gløder af gylden varme … Diluckshan Jeyaratnam kan muligvis ikke gå på vandet, men han skal nok krydse musicalhavet, så alle får øje på ham”, lød det bl.a. i motivationen. Senest har han haft hovedroller i musicals som ’American Idiot’, ’Urinetown’ og ’Klokkeren fra Notre Dame’.

SOLIST: Andrea Lykke Oehlenschlæger

Den kun 23-årige Andrea Oehlenschlæger skabte store overskrifter, da hun i efteråret 2021 sprang ud som musicalstjerne i ’Bodyguard – The Musical’. ”Hun er forrygende!” skrev Berlingske, og Politiken supplerede med ”et helt utroligt sangtalent”. Nu får hun sin debut i Koncerthuset, når hun er solist med DR Symfoniorkestret i bl.a. Whitney Houstons ’I Will Always Love You’ og ’Shallow’ fra ’A Star Is Born’.

DR Symfoniorkestret

DR Symfoniorkestret er i international klasse med italienske Fabio Luisi som chefdirigent for de 106 klassiske musikere. Hvert år oplever mere end 100.000 musikelskere magien i den levende, symfoniske musik med orkestret ’live’ i DR Koncerthuset. De klassiske Torsdagskoncerter følges hver uge af 350.000 på radio, TV og internet, og millioner lytter med, når koncerterne udsendes internationalt. I de senere år har DR Symfoniorkestret haft stor succes med koncerter med musik fra film og computerspil. Flere af koncerterne er udgivet på cd/dvd, og fans fra hele verden følger orkestrets YouTube-kanal, hvor temaet fra ’The Good, the Bad and the Ugly’ nærmest har fået kultstatus og nærmer sig 100 millioner visninger.

Læs mere om DR Symfoniorkestret
DR Juniorkoret

DR Juniorkoret er for piger i alderen 12-16 år og er en del af DR Korskolen. DR Juniorkoret har eksisteret siden 2005 og fungerer som DR Pigekorets aspirantkor. Her kan pigerne udvikle sig både musikalsk og personligt under ledelse af dirigent Susanne Wendt. DR Juniorkorets repertoire spænder vidt – fra danske sange og salmer over klassiske værker til helt nye arrangementer af tidens popsange og folkesange fra hele verden. Koret deltager både i koncerter, turnéer, workshops og festivaler.

Læs mere om DR Juniorkoret

Hollywood Galla i DR LYD og på DRTV

Koncerten fredag 20. maj bliver sendt direkte i P2 Koncerten og kan høres i DR LYD

Hollywood Galla bliver sendt på DR 2 søndag 5. juni kl. 20 og kan derefter findes på DRTV i serien DR2 Soundtrack

P2 Koncerten i DR LYD

DR2 Soundtrack på DRTV

Storslåede Film- & Soundtrackkoncerter

Film skal ses i biografen. Og den bedste filmmusik skal opleves live i DR Koncerthuset!

Oplev lyden af de bedste soundtracks med DR Symfoniorkestret og stærke gæstekunstnere i en spektakulært oplyst Koncertsal. Vores film- og soundtrackkoncerter byder på alt fra westernmusik til filmhits fra Hollywood og ikoniske tegnefilm.

Se alle vores filmkoncerter her

Gå på opdagelse i store øjeblikke