0Din kurv er tom

Malko Konkurrencen 2021

Oplev 24 dirigenter fra hele verden på podiet i DR Koncerthuset

DR Symfoniorkestrets internationale Malko Konkurrence for unge dirigenter finder sted i DR Koncerthuset den 7.-12. juni.

24 dirigenter fra 15 forskellige lande er udvalgt til at dyste på podiet foran DR Symfoniorkestret, et stort live-publikum og en international jury med chefdirigent Fabio Luisi i spidsen. En af dem vinder orkestrets, juryens og publikums hjerte – og rejser hjem med udsigten til en international dirigentkarriere.

Der venter en uge med nervepirrende spænding og store musikalske oplevelser, hvad enten du følger konkurrencen live i Koncertsalen eller følger med på DR P2 eller i vores internationale livestream.

Se de 24 kandidater her

Følg vores internationale livestream

Malko Konkurrencen 2021 - vinderen er fundet!

Kæmpestort tillykke til årets Malko-vinder: Dmitry Matvienko fra Belarus, som også modtager årets publikumspris!

Også et stort og varmt tillykke til Linhan Cui, som vinder 2. pris og samtidig modtager Børnejuryens pris – og til vores franske deltager Chloé Dufresne, som vinder 3. prisen.

Tak for en fantastisk uge til ALLE Malko Konkurrencens deltagere, som har givet os så meget stor musik og så meget spænding gennem hele ugen – og husk, at du i morgen kan se sammendrag af Finalekoncerten på @DR 2 med portrætter af de tre finalister!

Malko Konkurrencen 2021 finalister

Følg med i Malko Konkurrencen 2021 live!

24 unge dirigenter fra 16 lande dyster om en af verdens mest eftertragtede priser i DR Symfoniorkestrets store Malko Konkurrence, og du kan følge med i hele konkurrencen i vores internationale livestream.

Oplev stor symfonisk musik af komponister som Tjajkovskij, Nielsen og Sibelius, find din favoritdirigent og se hvem der ender som vinder af konkurrencen til den festlige finalekoncert lørdag aften.

Klik og se med live!

Highlights fra Malko Konkurrencen:

Dirigenterne hævder, at de er de eneste, der ikke laver støj, men er det virkelig sandt? Vores mikrofoner fanger absolut alt…

Se på de mange Malko-vindere igennem årene – herunder også dette års jurymedlem, Mei-Ann Chen-medlem (som vandt i 2005):

Kandidaten på podiet kan fremkalde alle mulige reaktioner fra orkestret, se mere her: