Info om coronavirus - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Mens vi venter… ­koncertoplevelser i stuen

Mens vi venter...

I denne tid er vi mange, der venter. Både på at få hverdagen tilbage, som vi kender den, men også på at få lov til at mødes og dele små og store oplevelser med dem, vi holder af. Musik er noget af det, der virkelig binder os sammen, og vi glæder os til at fylde DR Koncerthuset med mennesker, musik og masser af liv igen.

Mens vi venter på at musikken vender tilbage i DR Koncerthuset, vil vi gerne dele nogle af de mange skønne øjeblikke, som du kan opleve hjemme i stuen lige når du har lyst.

Nedenfor finder du børnesange, jazzhits, symfoniske brag og fantastisk filmmusik – og hvis du vil gå på videre opdagelse på vores YouTube-kanal, får du lige en guidet rundtur af Phillip Faber lige her:

"Comes Love" med DR Big Band & Sinne Eeg

Skønne Sinne Eeg og DR Big Band har masser af gode råd om kærlighed i klassikeren Comes Love. 

"The Fifth Element - DIVA DANCE" med DR SymfoniOrkestret

Hvis du længes efter november og den næste Galaxymphony-koncert, så kan DR Symfoniorkestret og solist Jihye Kims fortolkning af “Il dolce suono” fra Donizetti-operaen Lucia di Lammermoor tilsat et skud The 5th Element helt sikkert hjælpe.

"Jeg er en papegøje fra Amerika" med DR Korskolen

Højt humør og sjove fagter med DR Korskolen og Kardemomme-klassikeren, “Jeg er en papegøje fra Amerika”.

"Forårsdag" med DR Pigekoret

Solen skinner, forårsblomsterne titter frem og alt bliver lettere, når DR Pigekoret synger Anne Linnets “Forårsdag”.

"Hærværk" med Peter Sommer

For næsten to år siden tillod Peter Sommer sig adgang til en tom koncertsal og så omgivelserne an inden sin koncert det år. Mens vi venter på igen at byde de optrædende kunstnere og jer publikum velkommen tilbage, ved vi i det mindste, at Peter Sommer & Tiggerne kalder til samling med en koncert til november i Koncertsalen. Inden da får du dette smukke tilbageblik af Peter Sommer med sangen ”Hærværk” i en tom Koncertsalen.

"Smile" med DR Vokalensemblet

DR Vokalensemblet synger Chaplins udødelige “Smile” – et budskab, der luner i denne tid.

Beethovens 5. symfoni med DR Symfoniorkestret

Chefdirigent Fabio Luisi og DR Symfoniorkestret fejrer Beethovens 250-års jubilæum i år, og her kan du se en koncertoptagelse af hele Skæbnesymfonien, som også er på programmet i den kommende sæson.

"Sangen om sol og syrener" med DR Pigekoret

”Tiden har lagt helt andre planer” lyder det i Sebastians smukke sang om sol og syrener. DR Pigekoret glæder sig til at genoptage hverdagen og synge for – og sammen med – jer  igen.

Gå på opdagelse i vores kalender

Hvad end du er til store symfonier, jazz, kor, rock eller pop - så er der masser af koncerter at glæde sig til!

Se alle koncerter
Lyt til DR Symfoniorkestret

Lyt til DR Symfoniorkestrets Torsdagskoncerter - med interviews, baggrundshistorier og musik i allerbedste lydkvalitet.

Lyt med
Mærk magien

Musikken er det bærende element i DR Koncerthusets DNA. Mærk magien i DR Koncerthuset, når nogle af verdens bedste musikere skaber musik i DR Koncerthusets fire sale.

Mærk magien