DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Morgensang med Phillip Faber – bag kulissen

Phillip Faber samler danskerne om at synge sammen

I denne tid skal vi stå sammen på afstand. Og netop det har DR og Phillip Faber fundet en musikalsk løsning på:

Fælles morgensang hver morgen sendt direkte fra DR Koncerthuset til de mange hjem og arbejdspladser, hvor hundredtusindvis af danskere synger med. Samtidig, sammen og på sikker afstand.

Vi har samlet videoer og indslag, som går tæt på morgensangen og Phillip Faber – og så kan du dykke videre ned i den danske sangskat i nogle af DR Pigekorets mange smukke fortolkninger.

God fornøjelse!

Morgensang bag kulissen

Kom med bag kulissen til optagelserne af de første udsendelser af Morgensang med Phillip Faber på DR 1. Programmet blev i den første tid sendt live hjemme fra stuen, og det lille produktionshold måtte gå nye veje for at overholde sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Kom med bag kulissen:

Tæt på Phillip Faber

Se Phillip Faber fortælle om sang, stemmer og sine første musikalske minder i samtale med Kim Bohr. “På mange måder har hele mit liv handlet om sang. De første sange jeg kan huske, er min mors vuggeviser. Men først da jeg selv blev far, fandt jeg ind til ursangen.”

Tæt på Phillip Faber:

Læs mere om Phillip Faber her

Statsministeren og H.K.H. Kronprinsessen synger med

Hver dag får DR mange ønsker og anbefalinger til Morgensang. Vi har opfyldt sangønsker for både statsminister Mette Frederiksen, HKH Kronprinsesse Mary og danskere i alle aldre.

Her kan du se statsministerens sangønske – og et sammenklip af de mange, der sang (og dansede) med.

Se videoen her:

Flere danske sange med DR Pigekoret og Phillip Faber

Hvis du har fået lyst til at dykke videre ned i den danske sangskat, kan du gå på opdagelse i DR Pigekorets mange spændende live-optagelser af kendte og elskede danske sange. I hver udsendelse får koret selskab af en kendt gæstesolist, som er med til at kaste nyt lys på sangene – fx Stine Bramsen, Kira Skov og Pernille Rosendal.

Se flere danske sange her

Find alle morgensangene her

Var der en udsendelse, du var særligt glad for – eller en du gik glip af? Så kan du se alle udsendelserne på DRTV her.

Gå til DRTV her