0Din kurv er tom

DR Musikariets efterårsferie

En efterårsferie fuld af musik og sjov for børnene!

Tag børnene med ind i musikkens verden, når DR Musikariet åbner dørene for en masse skøre, skønne og sjove oplevelser i skolernes efterårsferie. Gennem hele ugen summer DR Koncerthuset af liv og musik, og alle kan være med!

Kom og mød det seje DR Big Band og Silja Okking, gak ud sammen Rytmevæsenet, spil luftguitar i Metalskolen eller vær med til at lave en syv meter lang sang. Kom ud i naturen med sangene fra “Vilde Vidunderlige Dyr”, brug din krop som instrument med Body Rhythm Factory, oplev den store flotte Koncertsal med Hr. Skæg eller MGP Galla – og se eventyrballetten ”Prinsessen på ærten” med balletdansere fra Det Kgl. Teater.

Kom og vær med!

Se efterårsflyeren her

Koncerter i efterårsferien

Koncerter i efterårsferien

DR Rundvisning // Mig & Ramasjang

Skab din helt egen Ramasjang karakter! Hvem ville du være, hvis du boede i Ramasjang? Hvor på øen ville du bo? Hvordan ville du se ud? Og hvad ville du hedde? Vi inviterer alle børn til DR Byen, hvor de kan skabe deres helt egen karakter til Ramasjang og sende den ud til beboerne på Ramasjang øen i ”Mig & Ramasjang”.

Læs mere
DR Rundvisning // Ramasjang Mysteriet

Hjælp med at løse Ramasjang-mysterier i DR Byen. Alle børn inviteres til detektivtjeneste. Kom på opdagelse og find spor, der kan afsløre hvilken Ramasjang skurk, der er på spil.

Læs mere
DR Rundvisning // Bag kulissen

Er du nysgerrig på at få et større indblik i Danmarks største mediehus DR? Kom med på en spændende rundvisning og oplev den interessante hverdag bag alt det indhold, der interesserer netop dig.

Læs mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud