0Din kurv er tom

MGP JAM

Hvad er MGP Jam?

‘MGP Jam’ er camps i hele landet, som udspringer af DR Musikariets drøm om at få MGP til at spire – også hos børn, der måske ikke normalt tilmelder sig MGP.
Op til tilmeldingsperioden for MGP 2022 har DR Musikariet været rundt i flere danske byer for at tilbyde børn at arbejde med rim, fede beats og nye melodier i særlige MGP-værksteder og give dem muligheden for at finde glæden ved at udtrykke sig gennem musik og sangskrivning.
Hvordan finder man for eksempel på et godt omkvæd, hvad skal der til for at finde melodien til den gode sang, og hvordan føles det at stå foran alle vennerne og opføre sit helt eget hit?
En del af ambitionen bag MGP Jam er samtidig at øge mangfoldigheden blandt dem, der melder sig til MGP – både i forhold til geografi, køn og variation i musikgenrer og udtryk. Alt sammen for at sikre, at MGP kan blive en fest for alle Danmarks børn, og så alle børn føler sig repræsenteret.
Her kan du høre resultaterne af MGP Jam i de tre danske byer, som fik besøg af DR Musikariet sammen med DR Ultra-værten Jannik Schow og musikproducer Peter Storm Otto.

Se billeder fra årets MGP Jam

Ansøgning til MGP

Skulle du eller dit barn lige have hitformularen klar, kan der sendes bidrag ind til MGP hvert år. I år er fristen til MGP 2022 den 2. september.

Det eneste, du skal gøre, er, at:

  • Finde på en tekst og en melodi
  • Optage, at du synger sangen
  • Få hjælp af dine forældre til at sende den til os

Bravo! Så har du tilmeldt dig til MGP, og vi glæder os til at høre din sang. Find nærmere regler og ansøgningsskema her

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter