VIDEO: Kom med NOAH på scenen i Koncertsalen i 360 grader

Kom med på scenen foran 1800 mennesker i Koncertsalen sammen med NOAH på hans nye single Vend Dig Om.

Hvordan er det at stå på scenen og synge, mens 1800 publikummer kigger begejstret på dig? Ikke noget, man oplever hver dag. Men nu har du faktisk chancen.

NOAH tager dig nemlig med både bagom- og på scenen i en stopfyldt Koncertsal, hvor du i 360 graders video kan panorere rundt, så det føles som om, du er en del af bandet.

”Du får oplevelsen af, fuldstændig at være der – det er ret sejt!” – NOAH.

Bag navnet NOAH gemmer den unge sanger og sangskriver Troels Gustavsen fra Lolland, der med en nordisk tone af melankoli, for alvor har erobret danskernes hjerter – blandt andet i tv-programmet Toppen af Poppen.

Sådan gør du
På desktop: Tag dine hørebøffer på og start videoen i playeren ovenfor. Brug musen til at trække rundt i billedet for at se dig rundt. Læg mærke til at lyden ændrer sig, når du kigger rundt. Kigger du fx på Troels synger han højere og kigger du på trommerne bliver de tydeligere. (OBS. Brug browsere som Chrome og Firefox for bedste oplevelse).

På telefon: Tag dine hørebøffer på og åben videoen ovenfor i din YouTube-app (søg på titlen i YouTube). Bevæg din telefon mens musikken spiller for at kigge rundt i salen. Læg mærke til at lyden ændrer sig, når du kigger rundt. (OBS Du skal bruge din YouTube-app for at se 360 graders video, og hvis du skal have den fulde lydoplevelse, skal du bruge en Android telefon.)

Du kan også tage en VR brille på, og få den fulde 360 graders oplevelse. NOAH forklarer dig i videoen nedenfor, hvordan det virker.

 

 

Se brugernes oplevelser fra aftenen lige her: