DR SymfoniOrkestret Ny sæson 2018-19

Lige fra den første koncert i DR SymfoniOrkestrets nye sæson er tonen slået an. Sammen med chefdirigent Fabio Luisi blænder orkestret op for en sæson fuld af musikalsk livskraft, energi og råstyrke.

Velkommen til en ny koncertsæson med DR SymfoniOrkestret, hvor musikkens kræfter får lov til at tale deres eget, stærke sprog – i hænderne på orkestret og en række fremragende internationale gæstekunstnere.

Læs mere om sæsonen og tegn abonnement

Den ukuelige energi og vildskab i Carl Nielsens musik, som åbner sæsonen, strømmer videre gennem en lang række musikalske højdepunkter – fra stærke milepæle af Sibelius, Stravinskij og Sjostakovitj til lyse og livfulde værker af Beethoven, Mozart og Brahms.

En sæson fuld af musikalsk livskraft er en passende markering af en stærk og levende tradition. Til september fylder DR SymfoniOrkestrets Torsdagskoncerter 85 år – og det er fantastisk at se, at koncerterne fortsat er et tilløbsstykke, der samtidig følges af hundredtusindvis af danskere via radio, tv og internet.

Jeg tror, at de klassiske orkesterkoncerter giver os en tiltrængt mulighed for fordybelse og nærvær her i vores moderne tid. Og i år har vi gjort ekstra meget ud af at sammensætte seks spændende abonnementsserier, som viser alle sider af orkestret, og samtidig byder på en perlerække af både kendte gæstekunstnere og helt nye navne.

Velkommen til en ny sæson med DR SymfoniOrkestret.
Vi glæder os til at spille for jer!

Kim Bohr

Chef for DR Kor & Orkestre

Læs mere om sæsonen og tegn abonnement

Få først besked om nye koncerter