0Din kurv er tom

DR SymfoniOrkestret Ny sæson 2019-20

Velkommen til en koncertsæson fuld af passion, stor musik og sublime gæstekunstnere!

Læs mere om sæsonen og tegn abonnement

Gennem hele sæsonen 2019-20 får DR SymfoniOrkestret besøg af en række eminente internationale gæstekunstnere, som er med til at give musikken ekstra glans og dybde – fra solister som Anne-Sophie Mutter, Leonidas Kavakos, Anna Netrebko og Martin Fröst til dirigenter som Marin Alsop, Esa-Pekka Salonen og Manfred Honeck.

Samtidig glæder vi os til at præsentere en håndfuld af orkestrets egne musikere i rollen som solister – og til at fortsætte det fantastiske samarbejde med chefdirigent Fabio Luisi.

Læs Kim Bohrs velkomst til sæsonen 2019-20

Koncertserier med perspektiv

Vil du følge DR SymfoniOrkestret gennem hele sæsonen, kan du med et abonnement komme tæt på orkestret og få nye perspektiver på musikken med et særligt udvalg af koncerter.

I DR SymfoniOrkestrets abonnementsserier har vi sammensat et udvalg af sæsonens koncerter på en måde, som giver dig nyt perspektiv på musikken og forstærker koncertoplevelsen. Hver serie indeholder en række koncerter, som tilsammen tegner et unikt musikalsk billede og viser dig mange sider af orkestret og den klassiske musik.
Gå på opdagelse i sæsonens seks spændende koncertserier – og vælg selv, om din foretrukne koncertdag er torsdag, fredag eller lørdag.

Læs mere om sæsonen og tegn abonnement

 

Nye spændende koncertpakker

Storslået romantik, himmelske orkesterværker og strålende solister. Til dig, der har appetit på symfonisk musik, har DR SymfoniOrkestret sammensat to koncertpakker med det bedste fra sæsonen.

Med en koncertpakke har du tre store musikalske oplevelser at se frem til. Køb billetterne på én gang med 15% rabat – så har du alle tre koncerter i kalenderen. God fornøjelse!

Se koncertpakker her