DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

DR Symfoniorkestret – Ny sæson 2021-22

Velkommen til en ny sæson fuld af stor musik i hænderne på DR Symfoniorkestret, chefdirigent Fabio Luisi og et væld af fremragende gæstekunstnere.

Efter en alt for lang periode, hvor vi ikke har kunnet mødes om den levende musik, glæder vi os ekstra meget til at byde velkommen til DR Koncerthuset i den nye sæson. For det er i mødet mellem musikere og publikum, at musikken får mening og magien opstår.

I den nye sæson kan du bl.a. se frem til at opleve Verdis Requiem, Mahlers 2. symfoni, Wagners Parsifal og tre af Nielsens symfonier med chefdirigent Fabio Luisi. Der venter også et glædeligt gensyn med gæstekunstnere som Anne-Sophie Mutter, Herbert Blomstedt og Manfred Honeck – og flere spændende internationale navne, som debuterer med DR Symfoniorkestret i løbet af sæsonen.

God fornøjelse!

Læs Koncerthuschef Kim Bohrs velkomst til sæson 2021-22

Koncertserier med perspektiv

Vil du følge DR Symfoniorkestret gennem hele sæsonen, kan du med et abonnement komme tæt på orkestret og få nye perspektiver på musikken med et særligt udvalg af koncerter.

I DR Symfoniorkestrets abonnementsserier har vi sammensat et udvalg af sæsonens koncerter på en måde, som tilsammen danner et unikt musikalsk billede og viser dig mange sider af orkestret og den klassiske musik.

Gå på opdagelse i sæsonens seks spændende koncertserier – og vælg selv, om din foretrukne koncertdag er torsdag, fredag eller lørdag.

Læs mere om sæsonen og tegn abonnement

Det er muligt at gentegne dit abonnement og/eller tegne nyt abonnement fra tirsdag den 4. maj 2021 klokken 11.00. Det øvrige billetsalg til sæson 2021-22 åbner tirsdag den 18. maj klokken 11.00.

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter