0Din kurv er tom

Ny sæson med DR Vokalensemblet

Velkommen til en sæson, hvor DR Vokalensemblet og chefdirigent Marcus Creed vender blikket mod fjerne horisonter i et vidtfavnende musikalsk program.

Sammen med sangerne i DR Vokalensemblet kan du i den nye sæson flyve ind i eventyrets og myternes verden og ud i himmelrummet, vandre gennem frodige landskaber og fortryllede haver – og drage med de første spanske opdagelsesrejsende over Atlanterhavet til en strålende ny verden.

Vi rejser fra middelalderen op til vores egen tid, mens vi udforsker lyden af de bedste komponister og forfattere, og vi går på opdagelse i indre landskaber med vores meditationskoncerter, som giver tid og ro til fordybelse og refleksion.

Undervejs på rejsen markerer vi sæsonens årstider og højtider med  et udsøgt engelsk juleprogram og romantisk påskemusik, og vi vender hjem til vores modersmål med koncerter og fællessang, hvor nationalkomponisten Carl Nielsen er i centrum.

I spidsen for de fleste af vores koncerter står chefdirigent Marcus Creed, men vi får også besøg af en række fremragende gæstedirigenter, ligesom vi synger sammen med gæster som Københavns Drengekor og vores venner i DR Koncertkoret, som i år kan fejre 90 års jubilæum.

Kom med på vores musikalske rejse – vi glæder os til at synge for jer!

Michael Emery,

Kunstnerisk leder, DR Vokalensemblet

Læs brochure for sæson 2022-23 her