DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Kom tæt på DR Pigekoret

Vi har samlet et stort udvalg af DR Pigekorets mange flotte koncertoptagelser og glimt fra korets turnéer, spændende musikalske samarbejder og kig bag kulissen, som du kan gå på opdagelse i her.

I en tid, hvor vi desværre må undvære DR Pigekorets stemningsfulde koncerter i DR Koncerthuset, har vi samlet et stort udvalg af skønne videoer med koret, som du kan gå på opdagelse i. Husk, at du kan vælge at se videoerne med flot billede og lyd, hvis du kan caste fra YouTube til dit tv!

Musikalske samarbejder

I de senere år har DR Pigekoret og Phillip Faber arbejdet sammen med mange spændende kunstnere og komponister. Se de flotte musikvideoer og få indblik i korets samarbejde med bl.a. The Danish String Quartet, folkemusikeren Erik Rydvall og komponisten Louise Alenius.

DR Pigekoret med kendte artister

Mange kendte danske artister har optrådt sammen med DR Pigekoret i de senere år – fra Oh Land og Nabiha til Stine Bramsen og Kira Skov. Sammen med DR Pigekoret giver de deres eget, personlige bud på nye fortolkninger af den danske sangskat i korets populære koncertserie “Din danske sang”.

Musikalske ambassadører

DR Pigekoret har optrådt ved mange officielle begivenheder i udlandet. De har bl.a. repræsenteret Danmark ved OL i Rio de Janeiro og ved Europarådet i Strasbourg, og i efteråret 2019 lagde koret stemmer til et stort dansk erhvervsfremstød i Paris med deltagelse af bl.a. Kronprinsparret. Se videoer fra korets rejser her:

DR Pigekoret deler den danske sangskat

Den danske sangskat er en hjertesag for DR Pigekoret, og koret brænder for at bevare og forny vores stærke, danske tradition for at synge sammen. Koret bevæger sig frit mellem salmer, højskolesange og popsange – se bare videoerne her: