0Din kurv er tom

Pressen skrev

Pressen skrev om DR Symfoniorkestret...

”I salen blev man draget med mod de himmelske højder… En aften, der favnede de store eksistentielle kontraster.” Jyllands-Posten (2019)

”DR-publikummet fik en åbning på Torsdagskoncerterne, der scorede på internationalt topniveau på alle parametre. Intet mindre.” Politiken (2019)

”Chefdirigent Fabio Luisi er den fascinerende formgiver, der insisterer på, at musikken kan bære sig selv i al sin enkelhed, så længe lagene bliver lagt med rytmisk præcision og klangskøn balance.” Politiken (2019)

”Hele orkesteret spillede forrygende, og man blev slået af den tanke, at det må være vidunderligt at befinde sig midt i orkanens øje under sådan en opførelse – musikerne var i hvert fald vidunderlige at lægge ører til.” Kristeligt Dagblad (2019)

“Sikke et niveau, orkestret har. Sikke soloblæsere. Sikken en strygerlyd.”
Politiken (2018)

“Åbningen på DR SymfoniOrkestrets nye sæson var helt objektivt en himmel fra ende til anden.” Berlingske (2018)

“Det var en af de mest berigende koncerter, jeg har oplevet i årevis. Jeg mindes faktisk ikke nogensinde at have hørt Brahms spillet så vedkommende og helstøbt. Intet mindre.” Information (2018)

”Der var et væld af detaljer i orkestrets spil at fryde sig over – strygernes silkebløde spil i de mange romantisk-melodiske passager, det dårende dejlige obospil og messingblæsernes vælde.” Kristeligt Dagblad (2018)

“DR’s klassiske ensembler står i øjeblikket skarpere end nogensinde, og DR SymfoniOrkestret er flagskibet. DR formidler musikernes arbejde som aldrig før, (…) og det, at ikke bare musikken, men også musikernes tanker bliver formidlet, en gave.” Politiken 2017