Kom på rundvisning

Vi glæder os til at vise dig DR

Nu kan du se, hvordan vi laver noget af det bedste indhold til danskerne, når vi slår dørene op til rundvisninger i DR byen. Her kommer man rundt i hele det store mediehus og ser, hvordan moderne medieproduktion sker hver eneste dag.

Lige fra udviklingen til optagelse af alt fra nyheder, radio, drama, debat og alle de andre populære programmer. Der sker mange forskellige og interessante ting i vores store hus, som vores rundvisere gerne vil vise dig.

Nedenfor kan du se mulighederne for aktuelle rundvisninger. Vi tager både imod grupper og enkeltpersoner, og vi glæder os til at vise Danmarks bedste mediehus frem for dig.

DR Rundvisning // Ramasjang Mysteriet

I DR Byen oplever man mange mærkelige ting for tiden og der er brug for din hjælp! Kom på opdagelse i DR Byen og hjælp med at finde spor, der kan finde frem til hvilken skurk, der er på spil.

Læs mere
DR Rundvisning // Bag kulissen

Er du nysgerrig på at få et større indblik i Danmarks største mediehus DR? Du har nu mulighed for at komme på en spændende rundvisning og opleve den interessante hverdag bag det indhold, der interesserer netop dig.

Læs mere
DR Rundvisning // Koncerthustur

Oplev et af verdens smukkeste koncerthuse! Besøg den enestående bygning, den storslåede koncertsal og få indblik i arkitekten Jean Nouvels ideer og vision med det unikke koncerthus.

Læs mere
DR Rundvisning // Debattentur

På denne tur kombineres en oplevelse i DR Byen med en live-optagelse i det dybdeborende debatprogram "Debatten" med Clement Kjersgaard som vært.

UDSOLGT
DR Rundvisning // Vi ses hos Clement'

Med dette særarrangement kommer du helt tæt på Clement Kjersgaard og nogle af hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen, når han inviterer ind til ”Vi ses hos Clement”.

UDSOLGT

Mad og drikke

Til vores grupperundvisninger kan vi tilbyde masser af muligheder for forfriskninger og lidt at spise. Se for eksempel:

Priser
Lækker frokostplatte med rejer, lun leverpostej, roastbeef, sild, ost,  inkl. øl, vand eller vin 159 kr. per person
Antipasti platte med charcuteri, paté, pesto, oliven, ost & brød, inkl. øl, vand eller vin 190 kr. per person
Kaffe & et dejligt stykke kage 75 kr.
Sandwich inkl øl, vand eller vin 75 kr.
Frisksmurt bolle, inkl kaffe 50 kr.
Kagemand til fødselsdag med juice eller kakao 70 kr. per person

Man skal bestille til hele gruppen samlet. Hvis der er særlige ønsker hører vi gerne om dem og udarbejder et separat tilbud.

Praktisk info

Du kan se priser og muligheder på de enkelte rundvisninger ovenfor.

Alle rundvisninger starter fra:
DR Byens Reception
Emil Holms Kanal 20
0999 København C

Rundvisningerne varer ca. 75 minutter og kan gennemføres på både dansk og engelsk.

Du kan også kontakte vores kundecenter telefonisk på +4535206262. Se åbningstider her

Ret til ændringer forbeholdes.

 

Rundvisning: Praktisk info

Aflysning, refusion, tid og sted. Læs mere om den praktiske information vedrørende rundvisning i DR Byen samt DR Koncerthuset.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere