DR Rundvisning // X Factor

En helt unik mulighed

Nu får du en helt unik mulighed for at komme med backstage til en af DR’s største produktioner og se alt det, der sker bag kameraet, når årets X Factor liveshows løber af stablen! Oplev det hele backstage – når lyset er slukket og publikum og produktionsholdet er gået hjem.

På turen kommer vi til at se nogle af de områder, hvor X Factor-deltagerne hver fredag opholder sig før, under og efter showet. Turen tager os igennem deltagernes aften, fra de starter i opholdsområdet og venter på at komme i sminken, til adrenalinen pumper i kroppen, inden de træder ind på scenen.

Vi kommer blandt anden forbi deltagergangen, kontrolrummet, scenografiværkstedet og selvfølgelig selve X Factor Studiet.

Køb billet her

Forespørg på grupperundvisning (hverdag)

Forespørg på grupperundvisning (weekend)

Rundvisningen tager 75 minutter og afholdes i perioden fra d. 24. feb. -18. marts

Lørdag og søndag kl. 11.00-12.15 samt 13.00-14.15
Mandag, tirsdag og onsdag kl. 19.00-20.15

Det er kun tilladt at tage billeder i DR Byen under forudsætning af, at ingen personer, DR medarbejdere eller gæster figurerer på fotografierne. Ydermere må ingen fotografier gøres til genstand for kommerciel udnyttelse.

Priser for rundvisning

For enkeltbilletter
Pris for barn (under 12): 85,- kr inkl. gebyr.
Pris for voksne: 150,- kr inkl. gebyr.
For grupper
Prisen for en gruppe: 3.000,- kr. inkl. gebyr (max 25 pers.)
Prisen for seniorer: 1.900,- kr. inkl. gebyr (max. 25 pers.)
Prisen for uddannelsesgrupper: 1.700,- kr. inkl. gebyr (max 30 pers.)
Prisen for tilkøb af enkeltbillet til grupper: 150,- kr. inkl. gebyr

For bestilling af grupperundvisning, udfyld venligst en af nedenstående formularer:

Forespørg på X Factor rundvisning (hverdag)

Forespørg på X Factor rundvisning (weekend)

Bemærk venligst at det kun er muligt at vælge X Factor rundvisning på hverdage kl. 19.00, samt i weekender kl. 11.00 eller 13.00.

 

Rundvisning / Kontakt

Ønsker du at registrere en gruppe til en spændende rundvisning? Her kan du finde kontaktinformation vedrørende gruppesalg af rundvisninger i DR.

Mere

Rundvisning: Praktisk info

Aflysning, refusion, tid og sted. Læs mere om den praktiske information vedrørende rundvisning i DR Byen samt DR Koncerthuset.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere