Ny sæson 2017-18

Velkommen til en ny koncertsæson, hvor DR SymfoniOrkestret og chefdirigent Fabio Luisi lader himmel og jord mødes i en række storslåede musikværker, som tager livtag med de stærkeste kræfter i menneskelivet.

I DR SymfoniOrkestrets nye koncertsæson inviterer vi publikum med ind i nogle af musikkens stærkeste og mest forløsende værker, hvor selve eksistensen sættes på spidsen. Musik, hvor himlen åbner sig, orkestrets klang løftes af store sangstemmer, malende tekster og sjæleligt drama – fra Bartóks makabre kærlighedsgyser Hertug Blåskægs Borg over Bachs elskede Juleoratorium til et af chefdirigent Fabio Luisis absolutte yndlingsværker, oratoriet Bogen med de syv segl.

Uanset om du er erfaren eller helt ny koncertgænger, har du i denne sæson rig mulighed for at vælge frit mellem kendte klassikere, store musikalske dramaer og ikke mindst en række værker, som orkestret aldrig har spillet før – både nye og gamle. Du kan også vælge at prøve en hel serie af koncertoplevelser, som vi har sammensat for dig i et abonnement. Måske bliver du overrasket?

Velkommen til en ny sæson med DR SymfoniOrkestret – vi håber, du vil med os helt ind i musikken!

Kim Bohr
Chef for DRs Kor og Orkestre

Se sæsonbrochuren her