0Din kurv er tom

Abonnement­ Sæson 2022-23

Velkommen til sæson 2022-23!

Velkommen til en ny sæson, hvor DR Symfoniorkestret lukker op for stærke naturkræfter, musikalske skatte og nye internationale strømninger i DR Koncerthuset.

I DR Symfoniorkestrets seks abonnementsserier har vi sammensat sæsonens koncerter på en måde, som giver dig nyt perspektiv på musikken. Vi har udvalgt koncerterne i hver serie, så de tilsammen viser dig mange sider af orkestret og den klassiske musik, samtidig med at du oplever mange spændende gæstekunstnere.

Gå på opdagelse i sæsonens seks koncertserier – og vælg selv, om din foretrukne koncertdag er torsdag, fredag eller lørdag.

Det er muligt at tegne nyt abonnement. Det øvrige billetsalg til sæson 2022-23 starter mandag den 7. marts klokken 11.00.

Kontakt DR Koncerthusets Kundecenter, hvis du ønsker at tegne abonnement og ikke kan finde ledige pladser i den ønskede priszone – tlf. 3520 6262.

Sæsonen er i gang, og der kan ikke længere købes abonnement.

For information in English, click here

Serie T1: Naturens kræfter

Oplev en samling storslåede symfoniske værker, der bringer naturens stærkeste kræfter i spil – fra brusende bølger og dunkle skove til lyden af solopgang og det spirende forår.

Læs mere om serie T1
Serie T2: Klassiske mestre

Der er både fuldendt balance og store romantiske armbevægelser i denne torsdagsserie, hvor klassiske mestre som Händel, Mozart og Haydn møder romantik i spændende nye fortolkninger.

Læs mere om serie T2
Serie T3: Stjernekoncerter

Der venter et sus fra den store verden i denne koncertserie,
hvor DR Symfoniorkestret får selskab af kunstnere fra toppen af den klassiske musikscene lige nu.

Læs mere om serie T3
Serie F1: Stærke fortællinger

Musikken er fuld af drama, poesi og historier i denne fredagsserie, hvor DR Symfoniorkestret folder hele paletten af klangfarver og stemninger ud.

Læs mere om serie F1
Serie F2: Magiske fredage

Musik og magi hører sammen, og i denne fredagsserie finder du symfoniske værker, som i særlig grad dyrker drømmen, fantasien og det overnaturlige.

Læs mere om serie F2
Serie L: Strålende dirigenter

Chefdirigent Fabio Luisi står i spidsen for hele tre koncerter i lørdagens serie, som byder på flere karismatiske dirigenter og masser af store sangstemmer.

Læs mere om serie L

Gå på opdagelse i den nye sæson

Det er i samspillet mellem musikere og publikum, at musikken får mening og magien opstår. Velkommen til en ny sæson, hvor vi igen kan mødes om den symfoniske musik i Koncertsalen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en ny koncertsæson hvor der rig mulighed for at opleve, hvordan naturen gennemstrømmer musikken. Fra sæsonåbningens storværk, som udspiller sig i en natmørk skov, til brusende bølger og spirende forår. Og fra strålende solopgange til lyden af frodige landskaber og fjerne galakser.

Læs brochuren her

Dine fordele som abonnent

Fast plads til alle koncerter
Som abonnent har du din faste plads i koncertsalen til hver eneste koncert, og når du fornyer dit abonnement fra sæson til sæson, har du forkøbsret til netop dine yndlingspladser.

Store oplevelser til god pris
Abonnenter får 20% rabat på den valgte abonnementsserie.

10% rabat på yderligere billetter
Når abonnementet er købt, har du forkøbsret til alle DR Symfoniorkestrets koncerter i hele sæsonen – endda med 10% rabat.

Halv pris til unge
Er du under 30 år, kan du få 50% rabat på de fleste koncerter med DR Symfoniorkestret og på dit abonnement.

Byt en koncert
Du bestemmer selv, om du vil bytte en koncertbillet fra din serie til en anden koncert med DR Symfoniorkestret. Det er gratis, men skal ske senest 14 dage før koncerten. Det er desværre ikke muligt at ombytte billetter, hvis koncerten, du ønsker at bytte fra, er udsolgt.

Velkommen til din nye serie
DR Symfoniorkestret inviterer igen i år til en uformel serie-velkomst og et festligt ”Tak for sæsonen” for vores
abonnenter. Som optakt til den første koncert i dit abonnement byder vi på et glas vin og en kort introduktion til hele koncertserien med mulighed for at stille spørgsmål (varighed ca. 20 min.). Vi byder også på et glas og lidt sødt efter din sidste koncert for at sætte et festligt punktum for sæsonen. Du modtager et link til tilmelding inden sæsonstart.

Køb abonnementsserier til DR Symfoniorkestret fra mandag den 14. februar 2022 kl. 11.00
Køb via drsymfoniorkestret.dk/abonnement eller ring til vores kundecenter på 35 20 62 62.

Tilmeld dig DR Koncerthusets nyhedsbrev på drkoncerthuset.dk, så sørger vi for, at du modtager særlige tilbud og får koncertnyheder først. Hvis du er abonnent og tilmeldt vores nyhedsbrev, får du tilsendt et personligt købslink inden salget til sæsonen starter.

Pluk & Mix - Sammensæt din egen koncertsæson

Med Pluk & Mix sammensætter du selv din egen unikke koncertsæson med minimum
fire koncerter med DR’s kor og orkestre med 10% rabat på prisen.

Du kan ikke kombinere Pluk & Mix-rabat med vores øvrige
tilbud. Vær opmærksom på, at du efterfølgende ikke kan tilkøbe billetter til øvrige koncerter og opnå Pluk & Mix-rabat.

Køb via drkoncerthuset.dk eller DR Koncerthusets Kundecenter. Pluk & Mix kan købes fra mandag 7. marts 2022 kl. 11.00.

Se dine Pluk & Mix muligheder

Køb Pluk & Mix

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Se vores anbefalinger til unge under 30 år

Se alle koncerter med rabat her