0Din kurv er tom

Abonnement­ Sæson 2023-24

Velkommen til sæson 2023-24!

Velkommen til en ny koncertsæson, hvor DR Symfoniorkestret og chefdirigent Fabio Luisi vender blikket mod himmelrummet med musik, der rækker ud efter evigheden og ind i fremtiden. 

I DR Symfoniorkestrets seks abonnementsserier har vi sammensat sæsonens koncerter på en måde, som giver dig nyt perspektiv på musikken. Vi har udvalgt koncerterne i hver serie, så de tilsammen viser dig mange sider af orkestret og den klassiske musik, samtidig med at du oplever mange spændende gæstekunstnere.

Gå på opdagelse i sæsonens seks koncertserier – og vælg selv, om din foretrukne koncertdag er torsdag, fredag eller lørdag.

Ønsker du at tegne abonnement, kan du læse mere om serierne nedenfor.

Hvis du ikke kan finde ledige pladser i den ønskede priszone eller hvis du ønsker at tegne abonnement indeholdende kørestols- og/eller ledsagerpladser bedes du kontakte DR Koncerthusets Billetkontor på tlf. 35 20 62 62. 

For information in English, click here

Serie T1: Himmelske klange

Længslen og driften mod det himmelske strømmer gennem musikken i denne koncertserie – fra sæsonåbningens kosmiske visioner til symfonier og tonedigte, der rækker ud efter evigheden.

Læs mere om serie T1
Serie T2: Mesterlige torsdage

En serie fuld af store mesterværker i de bedste hænder. Fra Mozart til Mahler og fra Beethoven til Brahms – en samling af den klassiske musiks mest udødelige værker er med i denne torsdagsserie.

Læs mere om serie T2
Serie T3: Stjernekoncerter

Med denne koncertserie kan du se frem til en række stjernestunder med nogle af den klassiske musikverdens største navne på scenen i DR Koncerthuset.

Læs mere om serie T3
Serie F1: Musikalske fortællinger

Fortryllende klanglandskaber folder sig ud i denne fredagsserie, hvor myter, eventyr og drømme er flettet ind i musikken gennem hele sæsonen.

Læs mere om serie F1
Serie F2: Klassiske fredage

Med serie F2 kan du se frem til en række fredage
fuld af store klassikere, nye klange og spændende internationale gæstekunstnere i Koncertsalen.

Læs mere om serie F2
Serie L: Store symfonier

Syv lørdage med syv store symfonier. Lys dine weekender op gennem hele sæsonen med denne koncertserie, som også er fuld af kendte og elskede solokoncerter.

Læs mere om serie L

Gå på opdagelse i vores sæsonbrochure

DR Symfoniorkestrets sæsonbrochure udkommer i år i et nyt, udvidet format med rig mulighed for at gå på opdagelse i sæsonens koncerter og abonnementsserier. Du kan også komme tæt på orkestrets musikere i en række forskellige features og interviews.

Læs brochuren her

Dine fordele som abonnent

Fast plads til alle koncerter
Som abonnent har du din faste plads i koncertsalen til hver eneste koncert, og når du fornyer dit abonnement fra sæson til sæson, har du forkøbsret til netop dine yndlingspladser.

Store oplevelser til god pris
Abonnenter får 20% rabat på alle koncerterne i hver koncertserie.

10% rabat på yderligere billetter
Når abonnementet er købt, har du forkøbsret til alle DR Symfoniorkestrets koncerter i hele sæsonen – endda med 10% rabat.

Halv pris til unge
Er du under 30 år, kan du få 50% rabat på de fleste koncerter med DR Symfoniorkestret og på dit abonnement.

Byt en koncert
Du bestemmer selv, om du vil bytte en koncertbillet fra din serie til en anden koncert med DR Symfoniorkestret. Det er gratis, men skal ske senest 14 dage før koncerten. Det er desværre ikke muligt at ombytte billetter, hvis koncerten, du ønsker at bytte fra, er udsolgt.

Mulighed for at udskyde eller opdele din betaling
Du har som noget nyt mulighed for at udskyde eller opdele din betaling, ved bestilling af dit abonnement online. Læs mere om betalingsmuligheder her

Velkommen til din nye serie
DR Symfoniorkestret inviterer igen i år til en uformel serie-velkomst for vores
abonnenter. Som optakt til den første koncert i din abonnementsserie byder vi på et glas vin og en kort introduktion til hele koncertserien med mulighed for at stille spørgsmål (varighed ca. 20 min.). Du modtager et link til tilmelding inden sæsonstart.

Køb abonnementsserier til DR Symfoniorkestret fra tirsdag den 21. februar 2023 kl. 11.00

NYHED: Mulighed for at opdele eller udskyde din betaling

Du har som noget nyt mulighed for at opdele eller udskyde din betaling, ved bestilling af dit abonnement online.

Læs mere om betalingsmuligheder her

Pluk & Mix - Sammensæt din egen koncertsæson

Med Pluk & Mix sammensætter du selv din egen unikke koncertsæson med minimum
fire koncerter med DR’s kor og orkestre med 10% rabat på prisen.

Du kan ikke kombinere Pluk & Mix-rabat med vores øvrige tilbud. Vær opmærksom på, at du efterfølgende ikke kan tilkøbe billetter til øvrige koncerter og opnå Pluk & Mix-rabat.

Køb via drkoncerthuset.dk eller DR Koncerthusets Kundecenter. Pluk & Mix kan købes fra tirsdag 14. marts 2023 kl. 11.00.

Se dine Pluk & Mix muligheder

Køb Pluk & Mix

Pluk & Mix til den nye sæson 2023-24 kan købes fra tirsdag den 14. marts 2023 klokken 11.00.

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Se vores anbefalinger til unge under 30 år

Se alle koncerter med rabat her