0Din kurv er tom

Abonnement­ Sæson 2019-20

Velkommen til en koncertsæson fuld af passion, stor musik og sublime gæstekunstnere!

Gennem hele sæsonen 2019-20 får DR SymfoniOrkestret besøg af en række eminente internationale gæstekunstnere, som er med til at give musikken ekstra glans og dybde. Samtidig glæder vi os til at præsentere en håndfuld af orkestrets egne musikere i rollen som solister – og til at fortsætte det fantastiske samarbejde med chefdirigent Fabio Luisi.

Koncertserier med perspektiv

Vil du følge DR SymfoniOrkestret gennem hele sæsonen, kan du med et abonnement komme tæt på orkestret og få nye perspektiver på musikken med et særligt udvalg af koncerter.

Gå på opdagelse i sæsonens seks spændende koncertserier – og vælg selv, om din foretrukne koncertdag er torsdag, fredag eller lørdag.

Værd at vide
Abonnement kan ikke længere købes online. Kontakt DR Koncerthusets Kundecenter, hvis du ønsker at tegne abonnement eller ikke kan finde ledige pladser i den ønskede priszone – tlf.: 3520 6262.

SE SERIERNE HERUNDER

For information in English, click here

Naturens kræfter

DR SymfoniOrkestret blænder op for musik, som er inspireret af naturen i både dens blideste og voldsomste form.

Læs mere om serie T1
Klassiske mestre

Oplev en række af udødelige mesterværker, som er blandt den klassiske musiks mest visionære og opløftende værker.

Læs mere om serie T2 - UDSOLGT
Lys & mørke

En serie, der afspejler menneskelivets mange facetter - fra tvivl og alvor til fest og farver.

Læs mere om serie T3
Store violinister

Oplev bl.a. tre af verdens førende violinister og hele fire koncerter med chefdirigent Fabio Luisi.

Læs mere om serie F1
Alletiders symfonier

En musikalsk tidsrejse med skønne symfonier fra fire århundreder i hænderne på en håndfuld store dirigenter.

Læs mere om serie F2
Ode til mennesket

Lad orkestret tage dig med ud i himmelrummet og ind i en anden verden - med storslået korsang og masser af sangsolister.

Læs mere om serie L

Dine fordele som abonnent

Dine fordele som abonnent

Fast plads til alle koncerter
Som abonnent har du din faste plads i Koncertsalen til hver eneste koncert, og når du fornyer dit abonnement fra sæson til sæson, har du forkøbsret til netop dine yndlingspladser i en periode. 

Kontakt DR Koncerthusets Kundecenter, hvis du ikke kan finde ledige pladser i den ønskede priszone – tlf.: 3520 6262.

Store oplevelser til små penge
Som abonnent får du 20% rabat på din valgte abonnementsserie.

10% rabat på yderligere billetter
Når abonnementet er købt, har du forkøbsret til alle DR SymfoniOrkestrets koncerter i hele sæsonen og endda med 10% rabat.

Byd dine venner på en koncert
Som abonnent har du mulighed for at give andre en stor musikalsk oplevelse. Du kan, helt gratis, invitere to gæster med til en af dine koncerter i løbet af sæsonen. Vi håber, du har lyst til at dele musikken med familie og venner. Koncerten udvælges af DR SymfoniOrkestret i løbet af efteråret 2019, hvorefter du som abonnent får en e-mail med et link til den udvalgte koncert.

Halv pris til unge
Er du under 30 år, kan du få 50% rabat på de fleste koncerter med DR SymfoniOrkestret og på dit abonnement.

Ombytning til andre koncerter
Er du forhindret? Du kan frit bytte billetten til en anden koncert med DR SymfoniOrkestret. Det er gratis, men skal ske seneste 14 dage før koncerten. Ofte spilles den samme koncert flere gange, så du behøver ikke gå glip af noget. Vi kan desværre ikke bytte fra udsolgte koncerter.

Gå på opdagelse i den nye sæson

“Som chefdirigent for DR SymfoniOrkestret er jeg stolt over at kunne præsentere en koncertsæson, som tegner til at blive en af de smukkeste og mest interessante sæsoner i min tid med orkestret” – Chefdirigent, Fabio Luisi

Læs brochuren her!

DR SymfoniOrkestrets koncertpakker

Med én koncertpakke har du tre store musikalske oplevelser at se frem til. Køb billetterne på én gang, og få 15% rabat. Så har du koncerterne i kalenderen. God fornøjelse!

Se koncertpakker her

Pluk og mix mellem koncerterne

Med Pluk og mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre.

Du skal vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din Pluk og mix-rabat med vores øvrige tilbud.

Se dine Pluk og mix muligheder

Køb pluk og mix