DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Abonnement­ Sæson 2020-21

Velkommen til en ny koncertsæson med DR Symfoniorkestret, chefdirigent Fabio Luisi og en række fremragende danske og internationale gæstekunstnere!

Vil du følge DR Symfoniorkestret gennem hele sæsonen, kan du med et abonnement komme tæt på orkestret og få nye perspektiver på musikken med et særligt udvalg af koncerter. Gå på opdagelse i sæsonens seks spændende koncertserier – og vælg selv, om din foretrukne koncertdag er torsdag, fredag eller lørdag.

Det er ikke længere muligt at købe abonnement til DR Symfoniorkestrets sæson.

For information in English, click here

SE SERIERNE HERUNDER

Strålende stemmer

Oplev en perlerække af stærke sangsolister omgivet af kor og orkester på scenen i DR Koncerthuset.

Læs mere om serie T1
De store klassikere

Vi har samlet hele DR Symfoniorkestrets Beethoven-fejring i denne serie, som samtidig byder på en rig vifte af klassiske mesterværker og et fornemt gæstespil.

Læs mere om serie T2
Musikalske eventyr

Hele orkestrets klangpalet foldes ud i en bred vifte af eventyrlige værker, og internationale gæstekunstnere kaster stjernestøv over denne torsdagsserie.

Læs mere om serie T3
Stjernefredage

Lys dine fredag aftner op med stor, symfonisk musik gennem hele sæsonen - og få en fornem buket klassiske topnavne i kalenderen på én gang.

Læs mere om serie F1
Skønne violiner

I denne fredagsserie kommer du tæt på tre af tidens førende violinsolister og får en massiv dosis af den brede, romantiske orkesterklang.

Læs mere om serie F2
Mesterlige lørdage

Lørdag eftermiddags koncertserie sender dig vidt omkring i det symfoniske repertoire - fra Beethoven og Brahms til Tjajkovskij og Mahler.

Læs mere om serie L

Gå på opdagelse i den nye sæson

I denne sæson præsenterer DR Symfoniorkestret en række store, symfoniske værker, som sætter musik til nogle af menneskelivets dybe længsler. Musik, som på den ene side udtrykker den søgen efter mening, som er et grundvilkår for os mennesker – og på den anden side nogle gange synes at rumme nøglen til at forstå det hele i et særligt øjeblik.

Vi håber og tror, at DR Symfoniorkestrets nye sæson vil være fuld af store øjeblikke, og vi glæder os til at dele musikken med jer i endnu en sæson.

Læs brochuren her

Dine fordele som abonnent

Dine fordele som abonnent

Fast plads til alle koncerter
Som abonnent har du din faste plads i Koncertsalen til hver eneste koncert, og når du fornyer dit abonnement fra sæson til sæson, har du forkøbsret til netop dine yndlingspladser i en periode. 

Kontakt DR Koncerthusets Kundecenter, hvis du ikke kan finde ledige pladser i den ønskede priszone – tlf.: 3520 6262.

Store oplevelser til små penge
Som abonnent får du 20% rabat på din valgte abonnementsserie.

10% rabat på yderligere billetter
Når abonnementet er købt, har du forkøbsret til alle DR Symfoniorkestrets koncerter i hele sæsonen og endda med 10% rabat.

Byd dine venner på en koncert
Som abonnent har du mulighed for at give andre en stor musikalsk oplevelse. Du kan, helt gratis, invitere to gæster med til en af dine koncerter i løbet af sæsonen. Vi håber, du har lyst til at dele musikken med familie og venner. Koncerten udvælges af DR Symfoniorkestret i løbet af efteråret 2020, hvorefter du som abonnent får en e-mail med et link til den udvalgte koncert.

Halv pris til unge
Er du under 30 år, kan du få 50% rabat på de fleste koncerter med DR Symfoniorkestret og på dit abonnement.

Ombytning til andre koncerter
Er du forhindret? Du kan frit bytte billetten til en anden koncert med DR Symfoniorkestret. Det er gratis, men skal ske seneste 14 dage før koncerten. Ofte spilles den samme koncert flere gange, så du behøver ikke gå glip af noget. Vi kan desværre ikke bytte fra udsolgte koncerter.

Pluk og mix mellem koncerterne

Med Pluk & Mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde får du 10% rabat på alle koncerter med DR’s kor & orkestre.

Du skal vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din Pluk & Mix-rabat med vores øvrige tilbud.

Se dine Pluk & Mix muligheder

Køb Pluk & Mix

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Se vores anbefalinger til unge under 30 år

Se alle koncerter med rabat her