Abonnement­ Sæson 2018-19

Velkommen til sæsonen 2018-19

Velkommen til en koncertsæson, hvor DR SymfoniOrkestret og chefdirigent Fabio Luisi lader himmel og jord mødes i en række storslåede musikværker, som tager livtag med de stærkeste kræfter i menneskelivet.
Musik, hvor orkestrets klang løftes af stærke sangstemmer, malende tekster og sjæleligt drama – fra Beethovens mesterlige Missa Solemnis over Bartóks makabre kærlighedsgyser Hertug Blåskægs borg til Mahlers store 8. symfoni – og meget mere.

Tegn abonnement til sæsonen – få halv pris hvis du er under 30 år.

Nu kan du tegne abonnement til DR SymfoniOrkestrets nye sæson. Vælg en serie på 5-8 koncerter, som du gerne vil opleve – og få en lang række eksklusive abonnementsfordele. Serierne er sammensat, så du på et år kommer hele den musikalske palet rundt – kendt og ukendt, helt nyt eller genfortolket i århundreder. Er du allerede abonnent, kan du blot gentegne dit abonnement her – og ellers kan du læse mere om den ny sæsons koncertserier nedenfor.

Se serier ↓

Serie A - Når himlen åbner sig

“Forestil Dem, at hele universet bryder ud i sang” sagde Mahler om sin 8. symfoni, der åbner Serie A. Og det gælder hele serien: Himlen åbner sig i den ekstatiske Turangalila- symfoni og i Johannes’ Åbenbaring til Franz Schmidts musik. Ingen serier uden noget uventet: Her er det Pelle Gudmundsen- Holmgreens Dobbeltkoncert, skrevet til musikerne Christina Åstrand og Per Salo.

Læs mere om serie A
Serie B - Højtider og romantik

Serien er for de nysgerrige: Henzes skønhedsomspundne violinkoncert, MacMillans betagende påskemusik, violinstjernen Kavakos som dirigent, Agerfeldt Olesens nye cellokoncert. Selv det kendte leveres overraskende, f.eks. med hele Juleoratoriet over to koncerter.

Læs mere om serie B
Serie C - De store klassikere

Her har vi samlet nogle af de store klassikere: Mendelssohns skønne symfonier med Herbert Blomstedt, Griegs Klaverkoncert, Beethovens 7. symfoni – og Patricia Petibon med arier fra bl.a. Manon. Også Blåskægs Borg er på vej til klassikerstatus: et svimlende drama i musik.

Læs mere om serie C
Serie F1 - De store dirigenter

Den elskede chefdirigent, Luisi, den aldrende maestro Blomstedt, den unge David Afkham, dirigenter på hver sit livsstade, med hver sit udtryk. Med Marcus Creed og Leonidas Kavakos bliver det meget personlige koncerter. Glæd jer til Göteborg Symfonikerne og den nye stjerne, finnen Rouvalis.

Læs mere om serie F1
Serie F2 - De skønne violiner

De smukkeste violiner samles i F2: Hilary Hahn, Joshua Bell, Julia Fischer, men også DR SymfoniOrkestrets hjertevarme dirigent, Temirkanov, der stråler i det russiske repertoire. Og kun i denne serie: Beethovens Missa Solemnis med Det Svenske Kammerorkester og en knivskarp Thomas Dausgaard.

Læs mere om serie F2
Serie L - Melodiske lørdage

Lørdag eftermiddag er det tid til de store skønne melodier: Dvoraks 9. symfoni, Griegs Klaverkoncert, Brahms 1. og Beethovens violinkoncert. Men også til Strauss’ raffinerede orkesterklange, Stravinskijs Salmesymfoni eller Martin Staunings helt nye orkesterværk.

Læs mere om serie L

Dine fordele som abonnent

Som abonnent får du også mulighed for at præsentere venner og familie for DR SymfoniOrkestret og koncertsalen; til hvert abonnement hører to gratis gæstebilletter til en af seriens koncerter. Tegner du abonnement opnår du både rabat og andre gode fordele.

Dine fordele som abonnent

  • 20% rabat i forhold til løssalg
  • Fast plads i koncertsalen.
  • 20% rabat på udvalgte koncerter i løssalg.
  • To gratis gæstebilletter til en udvalgt koncert i din serie.
  • Ombytning til andre koncerter (2 uger inden, 40 kr. i gebyr pr. billet)

Gå på opdagelse i den nye sæson

I DR SymfoniOrkestrets nye koncertsæson inviterer vi publikum med ind i musikkens stærkeste og mest forløsende værker. Her kan du gå på opdagelse i den nye sæson og vælge frit mellem kendte klassikere, store musikalske dramaer eller helt nye værker.

“Jeg ser virkelig frem til den nye sæson, hvor orkestret og jeg i fællesskab præsenterer publikum for en række af de helt store musikalske mesterværker. Sammen vil vi gøre vores yderste for at nå publikums hjerter og forløse musikkens inderste væsen.” – Chefdirigent, Fabio Luisi

Læs brochuren her!