0Din kurv er tom

Abonnement­ Sæson 2021-22

Velkommen til en ny sæson fuld af stor musik i hænderne på DR Symfoniorkestret, chefdirigent Fabio Luisi og et væld af fremragende gæstekunstnere.

Vil du følge DR Symfoniorkestret gennem hele sæsonen, kan du med et abonnement komme tæt på orkestret og få nye perspektiver på musikken med et særligt udvalg af koncerter. Gå på opdagelse i sæsonens seks spændende koncertserier – og vælg selv, om din foretrukne koncertdag er torsdag, fredag eller lørdag.

Sæsonen er i gang, og der kan ikke længere købes abonnement.

For information in English, click here

Store dirigenter

Oplev DR Symfoniorkestret sammen med chefdirigent Fabio Luisi og en håndfuld af DR Symfoniorkestrets mest elskede gæstedirigenter i denne koncertserie.

Læs mere om serie T1
Symfoniske mestre

Denne torsdagsserie sender dig på rejse gennem storslåede musikalske landskaber af de store komponister, som bringer alle orkestrets farvenuancer i spil.

Læs mere om serie T2
Musikalske eventyr

Musikken i denne vidtfavnende koncertserie er fuld af myter, eventyr og stærke fortællinger i hænderne på karismatiske kunstnere.

Læs mere om serie T3
Klassiske mesterværker

Med denne serie af fredagskoncerter kan du se frem til at opleve ikoniske orkesterværker, store sangstemmer og solokoncerter, som fortolkes af tidens store instrumentalister.

Læs mere om serie F1
Strålende fredage

Lys dine fredag aftener op gennem hele sæsonen med denne koncertserie, som både byder på store brag, sarte klange og mange strålende gæstekunstnere.

Læs mere om serie F2
Stjernelørdage

I lørdag eftermiddags koncertserie får du en række stjernestunder i selskab med DR Symfoniorkestret og kunstnere som Anne Sophie Mutter, Pekka Kuusisto og Fabio Luisi.

Læs mere om serie L

Gå på opdagelse i den nye sæson

Det er i samspillet mellem musikere og publikum, at musikken får mening og magien opstår. Velkommen til en ny sæson, hvor vi igen kan mødes om den levende musik i Koncertsalen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en ny koncertsæson, som på én gang bliver et gensyn med alt det, vi har savnet, og samtidig en ny begyndelse med udsigt til store oplevelser, overraskelser og stjernestunder, som mange af os nok er ekstra modtagelige for efter vinterens og forårets lange koncertpause.

Læs brochuren her

Dine fordele som abonnent

Fast plads til alle koncerter
Som abonnent har du din faste plads i Koncertsalen til hver eneste koncert, og når du fornyer dit abonnement fra sæson til sæson, har du forkøbsret til netop dine yndlingspladser i en periode. 

Kontakt DR Koncerthusets Kundecenter, hvis du ikke kan finde ledige pladser i den ønskede priszone – tlf.: 3520 6262.

Store oplevelser til små penge
Som abonnent får du 20% rabat på din valgte abonnementsserie.

10% rabat på yderligere billetter
Når abonnementet er købt, har du forkøbsret til alle DR Symfoniorkestrets koncerter i hele sæsonen og endda med 10% rabat.

Halv pris til unge
Er du under 30 år, kan du få 50% rabat på de fleste koncerter med DR Symfoniorkestret og på dit abonnement.

Ombytning til andre koncerter
Er du forhindret? Du kan frit bytte billetten til en anden koncert med DR Symfoniorkestret. Det er gratis, men skal ske seneste 14 dage før koncerten. Ofte spilles den samme koncert flere gange, så du behøver ikke gå glip af noget. Vi kan desværre ikke bytte fra udsolgte koncerter.

Velkommen til din nye serie
Som noget nyt inviterer vi i denne sæson både til en serie-velkomst og et festligt ”Tak for sæsonen” for vores abonnenter. Vi byder på et glas vin og en kort introduktion til hele
koncertserien før den første koncert i dit abonnement. En velkomst, som giver et indblik i tankerne bag serien med mulighed for at stille spørgsmål (varighed ca. 20 min.). For at sætte et festligt punktum for sæsonen byder vi også på et glas og lidt sødt efter din sidste koncert. Du modtager et link til tilmelding, når du har valgt din serie.

Se tiden an
Som noget særligt i denne sæson tilbyder vi ekstra betænkningstid til vores abonnenter. Tegn dit abonnement som du plejer fra 4. maj, og behold din faste plads. Skulle du ombestemme dig, har du mulighed for at annullere dit køb frem til 15. august kl. 12.

Pluk og mix mellem koncerterne

Med Pluk & Mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde får du 10% rabat på alle koncerter med DR’s kor & orkestre.

Du skal vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din Pluk & Mix-rabat med vores øvrige tilbud.

Se dine Pluk & Mix muligheder

Køb Pluk & Mix

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Se vores anbefalinger til unge under 30 år

Se alle koncerter med rabat her

Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud