0Din kurv er tom

Nyheder fra DR Koncerthuset

CPH:DOX Åbningsgalla
CPH:DOX Åbningsgalla

CPH:DOX inviterer til årets store åbningsgalla i DR Koncerthuset, hvor publikum får mulighed for at opleve premieren på dokumentarfilmen ‘Twice Colonized’.

15. mar '23 kl. 19:00 Koncertsalen
Læs mere
TV-2 & Danmarks Underholdningsorkester
TV-2 & Danmarks Underholdningsorkester

TV-2 & Danmarks Underholdningsorkester forener kræfterne og tager publikum med på en rejse gennem 40 års musikalsk danmarkshistorie.

8. mar '23 kl. 20:00 Koncertsalen
Læs mere
Sebastian Band
Sebastian Band

På utallige opfordringer vender Sebastian Band tilbage til Koncertsalen efter udsolgte og mindeværdige koncerter i 2022.

6. nov '23 kl. 20:00 Koncertsalen
Læs mere

Tilmeld dig DR Koncerthusets nyheder

Ønsker du at holde dig opdateret om de nye koncerter og arrangementer samt modtage tilbud om presale? Så er det en god idé at tilmelde dig “Nyheder” fra DR Koncerthuset. Så sikrer vi, at du som den første modtager information, når nye koncerter og arrangementer går i salg. Så du kan sikre dig dine yndlingspladser, før der bliver udsolgt. Du vælger selv, hvilke typer af koncerter du ønsker at høre om. Du kan også vælge at modtage informationer om DRs Kor og Orkestre.

Har du allerede tilmeldt dig vores nyheder, så sørg for at opdater din profil, så du kun modtager information, der er relevant for dig.

Afmeld nyheder

Ønsker du ikke længere at modtage nyheder, skal du klikke her for at afmelde dig.

Afmeld dig nyheder