0Din kurv er tom

Nyheder fra DR Koncerthuset

Pixies
Pixies

Glæd dig til en fænomenal aften med en af de mest indflydelsesrige alternative rockgrupper, når ikoniske Pixies gæster Koncertsalen med nyt album.

25. feb '23 kl. 20:00 Koncertsalen
Læs mere
10cc
10cc

De engelske hitmagere 10cc indtager Koncertsalen med et yderst velspillende band og udødelige hits som ”I’m Not In Love” og ”Dreadlock Holiday”.

15. feb '23 kl. 20:00 Koncertsalen
Læs mere
Ginne Marker
Ginne Marker

På rekordtid har singer/songwriter og guitarist Ginne Marker sat sine fodspor i det danske musiklandskab. Nu gæster hun Studie 2.

4. feb '23 kl. 21:00 Studie 2
Læs mere

Tilmeld dig DR Koncerthusets nyheder

Ønsker du at holde dig opdateret om de nye koncerter og arrangementer samt modtage tilbud om presale? Så er det en god idé at tilmelde dig “Nyheder” fra DR Koncerthuset. Så sikrer vi, at du som den første modtager information, når nye koncerter og arrangementer går i salg. Så du kan sikre dig dine yndlingspladser, før der bliver udsolgt. Du vælger selv, hvilke typer af koncerter du ønsker at høre om. Du kan også vælge at modtage informationer om DRs Kor og Orkestre.

Har du allerede tilmeldt dig vores nyheder, så sørg for at opdater din profil, så du kun modtager information, der er relevant for dig.

Afmeld nyheder

Ønsker du ikke længere at modtage nyheder, skal du klikke her for at afmelde dig.

Afmeld dig nyheder

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter