0Din kurv er tom

Nyheder fra DR Koncerthuset

Få billetter tilbage
Peter Sommer
Peter Sommer

Peter Sommer og Palle Hjorth er efterhånden en velkendt duo i det danske musiklandskab. Nu gæster de Koncertsalen med ”Alene Med Palle I Verden”.

25. nov '23 kl. 20:00 Koncertsalen
Læs mere
Home Free
Home Free

Den amerikanske countryinfluerede a cappella-gruppe Home Free er klar til igen at synge verden op på deres kommende Road Sweet Road Tour, der kommer til Koncertsalen til september.

15. sep '23 kl. 20:00 Koncertsalen
Læs mere
Gregory Porter
Gregory Porter

Den Grammy-vindende, amerikanske jazz, soul- og gospelsanger Gregory Porter vender til sommer tilbage Copenhagen Jazz Festival og DR Koncerthuset med sin dybe, besjælede vokal.

4. jul '23 kl. 20:00 Koncertsalen
Læs mere

Tilmeld dig DR Koncerthusets nyheder

Ønsker du at holde dig opdateret om de nye koncerter og arrangementer samt modtage tilbud om presale? Så er det en god idé at tilmelde dig “Nyheder” fra DR Koncerthuset. Så sikrer vi, at du som den første modtager information, når nye koncerter og arrangementer går i salg. Så du kan sikre dig dine yndlingspladser, før der bliver udsolgt. Du vælger selv, hvilke typer af koncerter du ønsker at høre om. Du kan også vælge at modtage informationer om DRs Kor og Orkestre.

Har du allerede tilmeldt dig vores nyheder, så sørg for at opdater din profil, så du kun modtager information, der er relevant for dig.

Afmeld nyheder

Ønsker du ikke længere at modtage nyheder, skal du klikke her for at afmelde dig.

Afmeld dig nyheder