0Din kurv er tom

Nyheder fra DR Koncerthuset

Science & Cocktails: Didier Queloz
Science & Cocktails: Didier Queloz

Hvor mange Earth-like planeter findes der derude? Science & Cocktails præsenterer en aften om det ydre rum og "The Exoplanet Revolution.

27. sep '22 kl. 20:00 Koncertsalen
Læs mere
Homayoun Shajarian
Homayoun Shajarian

Oplev en af de mest bemærkelsesværdige vokalister inden for persisk musik, når Homayoun Shajarian gæster Koncertsalen med en særlig udgave af BE-RANGE-SEDA dirigeret af Arash Gooran.

16. nov '22 kl. 20:00 Koncertsalen
Læs mere
Science & Cocktails: Jim Al-Khalili
Science & Cocktails: Jim Al-Khalili

Science & Cocktails præsenterer “The World According to Physics” med Jim Al-Khalili, professor i fysik, forfatter og videnskabsformidler. 'A clever night out' du ikke vil gå glip af.

10. sep '22 kl. 20:00 Koncertsalen
Læs mere

Tilmeld dig DR Koncerthusets nyheder

Ønsker du at holde dig opdateret om de nye koncerter og arrangementer samt modtage tilbud om presale? Så er det en god idé at tilmelde dig “Nyheder” fra DR Koncerthuset. Så sikrer vi, at du som den første modtager information, når nye koncerter og arrangementer går i salg. Så du kan sikre dig dine yndlingspladser, før der bliver udsolgt. Du vælger selv, hvilke typer af koncerter du ønsker at høre om. Du kan også vælge at modtage informationer om DRs Kor og Orkestre.

Har du allerede tilmeldt dig vores nyheder, så sørg for at opdater din profil, så du kun modtager information, der er relevant for dig.

Afmeld nyheder

Ønsker du ikke længere at modtage nyheder, skal du klikke her for at afmelde dig.

Afmeld dig nyheder

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter