DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Nyheder fra DR Koncerthuset

Coco O. & August Rosenbaum
Coco O. & August Rosenbaum

En af Danmarks største sangstemmer, albumaktuelle Coco O. og en af landets bedste musikere August Rosenbaum spiller sammen i DR Koncerthuset som en del af dette års Copenhagen Jazz Festival. Et unikt musikalsk møde i Koncertsalen.

17. jul '21 kl. 21:00 Koncertsalen
Læs mere
Science & Cocktails
Science & Cocktails

Science & Cocktails vender tilbage til DR Koncerthuset med videnskabelige ”talks”, musikalsk optræden og innovative cocktails som en del af Copenhagen Jazz Festival 2021.

4. jul '21 kl. 19:15 Koncertsalen
Læs mere
Troels Gustavsen
Troels Gustavsen

Troels Gustavsen har rystet NOAH-kappen af sig og træder ind i en ny æra. Med udgangspunkt i en musikalsk genfødsel, har han fundet ind til sin kerne som sangskriver og står snart med fuldt band og fornyet kreativitet i DR Koncerthuset som: Troels Gustavsen!

21. jun '21 kl. 20:00 Koncertsalen
Læs mere

Tilmeld dig DR Koncerthusets nyheder

Ønsker du at holde dig opdateret om de nye koncerter og arrangementer samt modtage tilbud om presale? Så er det en god idé at tilmelde dig “Nyheder” fra DR Koncerthuset. Så sikrer vi, at du som den første modtager information, når nye koncerter og arrangementer går i salg. Så du kan sikre dig dine yndlingspladser, før der bliver udsolgt. Du vælger selv, hvilke typer af koncerter du ønsker at høre om. Du kan også vælge at modtage informationer om DRs Kor og Orkestre.

Har du allerede tilmeldt dig vores nyheder, så sørg for at opdater din profil, så du kun modtager information, der er relevant for dig.

Afmeld nyheder

Ønsker du ikke længere at modtage nyheder, skal du klikke her for at afmelde dig.

Afmeld dig nyheder

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter