0Din kurv er tom

Nyheder fra DR Koncerthuset

Søndagssalon – Romantiske russiske perler
Søndagssalon – Romantiske russiske perler

Oplev Søndagssalon når en række af Danmarks bedste kammermusikere inviterer dig til ”Romantiske russiske perler”, fortællinger og samtale på scenekanten i selskab med Celine Haastrup, efterfulgt at salonfrokost i restauranten.

5. sep '21 kl. 11:00 Koncertsalen
Læs mere
Søndagssalon – Den parisiske harpe
Søndagssalon – Den parisiske harpe

Oplev Søndagssalon når en række af de bedste kammermusikere inviterer dig til parisisk harpe og samtale på scenekanten i selskab med Esben Tange, efterfulgt at velkomponeret salonfrokost i restauranten.

3. okt '21 kl. 11:00 Koncertsalen
Læs mere

Tilmeld dig DR Koncerthusets nyheder

Ønsker du at holde dig opdateret om de nye koncerter og arrangementer samt modtage tilbud om presale? Så er det en god idé at tilmelde dig “Nyheder” fra DR Koncerthuset. Så sikrer vi, at du som den første modtager information, når nye koncerter og arrangementer går i salg. Så du kan sikre dig dine yndlingspladser, før der bliver udsolgt. Du vælger selv, hvilke typer af koncerter du ønsker at høre om. Du kan også vælge at modtage informationer om DRs Kor og Orkestre.

Har du allerede tilmeldt dig vores nyheder, så sørg for at opdater din profil, så du kun modtager information, der er relevant for dig.

Afmeld nyheder

Ønsker du ikke længere at modtage nyheder, skal du klikke her for at afmelde dig.

Afmeld dig nyheder

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter