0Din kurv er tom

Billettyper og rabatter

Pluk & mix

Med Pluk og Mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde får du 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre.

Du skal vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din Pluk og Mix-rabat med vores øvrige tilbud.

Køb pluk og mix

Abonnementsserier

Når du køber et abonnement til en af DR SymfoniOrkestrets 6 forskellige serier, får du 20% rabat, fast plads i DR Koncertsalen, mulighed for forsalg på kommende sæsoner, yderligere rabat på udvalgte koncerter og 2 stk. gratis gæstebilletter.

Læs mere om abonnementsserierne


Rabat i marts

Lad dig friste i hele marts måned og køb med rabat! Rabat i marts gælder hele marts måned, og det betyder, at du får 10 % rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre. Rabatten gælder dog kun i marts, og kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

U30

Børn og unge under 30 år får 50% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre. Husk at legitimation skal forevises på forlangende ved indgangen. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Grupperabat

Du kan få 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre ved køb af minimum 25 billetter.
Billetter købes via DR Koncerthusets Kundecenter. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Rabat på koncertpakker og koncertserier

Du kan få 15% rabat ved køb af DR SymfoniOrkestrets koncertpakker:

Du kan også få 15% rabat ved køb af DR PigeKorets koncertserie Til dig fra os og DR VokalEnsemblets koncertserie Korsang i særklasse.