0Din kurv er tom

Billettyper og rabatter

DR Symfoniorkestrets abonnementsserier

Når du køber et abonnement til én af DR Symfoniorkestrets 6 forskellige serier, får du 20% rabat, fast plads i Koncertsalen, mulighed for forsalg på kommende sæsoner, og yderligere rabat på udvalgte koncerter.

Læs mere om sæsonen og tegn abonnement

Pluk & Mix

Med Pluk & Mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde får du 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre.

Du skal vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din Pluk & Mix-rabat med vores øvrige tilbud.

Køb Pluk & Mix

Ny sæson - med 10% rabat

Køb koncertbilletter med rabat i en hel måned! Fra 18. maj til 18. juni giver vi 10 % rabat på alle koncerter med DR’s egne kor og orkestre. Gå på opdagelse i den nye koncertsæson og find billetter i god tid inden sæsonen begynder. Rabatten kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Se koncerter her

50% rabat for unge under 30 år

Børn og unge under 30 år får 50% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre. Du kan se om en koncert har U30 rabat ved at vælge et sæde i salsplanen. Herefter kan du se hvilke billettyper/priser der kan vælges til den pågældende koncert.

Husk at legitimation skal forevises på forlangende ved indgangen. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Grupperabat

Du kan få 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre ved køb af minimum 25 billetter.
Billetter bestilles via gruppesalg@dr.dk. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

15% rabat på DR Symfoniorkestrets koncertpakker

Til dig, der har appetit på symfonisk musik, har DR Symfoniorkestret sammensat en række koncertpakker med det bedste fra sæsonen. Med en koncertpakke fra DR Symfoniorkestret har du flere store musikalske oplevelser at se frem til. Køb billetterne på én gang med 15% rabat – så har du alle koncerterne i kalenderen.

Se DR Symfoniorkestrets koncertpakker her

15% rabat på DR Vokalensemblets koncertpakker

Til dig, der elsker sang, har vi sammensat tre forskellige koncertpakker, hvor DR Vokalensemblets 18 sangere folder sig ud i alle tiders kormusik. Med en koncertpakke fra DR Vokalensemblet har du flere store musikalske oplevelser at se frem til i den nye sæson. Køb billetterne på én gang med rabat – så har du koncerterne i kalenderen.

Se DR Vokalensemblets koncertpakker her

15% rabat på DR Pigekorets koncertserie

Til dig, der elsker sang, har vi sammensat en koncertpakke med tre højdepunkter i DR Pigekorets kommende sæson. Køb billetterne på én gang, og få 15% rabat. Så har du koncerterne i kalenderen. God fornøjelse!

Se DR Pigekorets koncertserie her

Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud