DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Billettyper og rabatter

Abonnementsserier

Når du køber et abonnement til en af DR Symfoniorkestrets 6 forskellige serier, får du 20% rabat, fast plads i DR Koncertsalen, mulighed for forsalg på kommende sæsoner, yderligere rabat på udvalgte koncerter og 2 stk. gratis gæstebilletter.

Vi forventer at præsentere programmet for sæson 2021-22 tirsdag 4. maj, hvorfra det vil være muligt at tegne/gentegne abonnement. Det øvrige billetsalg til sæson 2021-22 åbner tirsdag 18. maj.

Pluk & Mix

Med Pluk & Mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde får du 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre.

Du skal vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din Pluk & Mix-rabat med vores øvrige tilbud.

Køb Pluk & Mix

Rabat i marts

Lad dig friste i hele marts måned og køb med rabat! Rabat i marts gælder hele marts måned, og det betyder, at du får 10 % rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre. Rabatten gælder dog kun i marts, og kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Se koncerter her

U30

Børn og unge under 30 år får 50% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre. Du kan se om en koncert har U30 rabat ved at vælge et sæde i salsplanen. Herefter kan du se hvilke billettyper/priser der kan vælges til den pågældende koncert.

Husk at legitimation skal forevises på forlangende ved indgangen. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Grupperabat

Du kan få 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre ved køb af minimum 25 billetter.
Billetter bestilles via gruppesalg@dr.dk. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

15% rabat på DR Vokalensemblets koncertpakker

Til dig, der elsker sang, har vi sammensat tre koncertpakker med det bedste fra DR Vokalnsemblets nye sæson. Køb billetterne på én gang og få 15% rabat. Så har du koncerterne i kalenderen.

Se koncertpakkerne her

15% rabat på DR Pigekorets koncertpakke

Til dig, der elsker sang, har vi sammensat en koncertpakke med tre højdepunkter i DR Pigekorets kommende sæson. Køb billetterne på én gang, og få 15% rabat. Så har du koncerterne i kalenderen.

Se koncertpakken her

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter