0Din kurv er tom

Et Koncerthus for børn

Vitello

15. okt '23 kl. 11:00Studie 2

Læs mere
Vitello

15. okt '23 kl. 14:00Studie 2

Læs mere
Vitello
Vitello

Tag hele familien med i DR Koncerthuset i efterårsferien, når Kim Fupz Aakesons ”Vitello”-bøger bliver sat op som teaterforestilling i Studie 2.

15. okt '23 kl. 11:00 Studie 2
Læs mere
Vitello
Vitello

Tag hele familien med i DR Koncerthuset i efterårsferien, når Kim Fupz Aakesons ”Vitello”-bøger bliver sat op som teaterforestilling i Studie 2.

15. okt '23 kl. 14:00 Studie 2
Læs mere

DR Musikariets efterårsferie

Tag børnene med ind i musikkens og kreativitetens verden, når DR Musikariet åbner dørene for en masse skøre, skønne og sjove oplevelser i den første weekend af skolernes efterårsferie. Gennem hele weekenden summer DR Koncerthuset af liv og musik, og alle kan være med!

Kom og oplev Ramasjang-værterne Motor Mille og Katrine Bille live, dans til MGP-hits med Sofie Østergaard, fordyb dig i vores kreative workshop og meget mere!

Se alle efterårets arrangementer her

Oplev alt fra pop og jazz til klassisk i DR Musikariet

Store musikalske oplevelser mødes med det sansende, levende og lærerige i DR Musikariet.

Levende og legende musiktilbud til børn i alle aldre byder på alle slags musik og alle slags musikalske oplevelser – lige fra jazz og klassisk guldaldermusik over verdensmusik til rock, pop og rap.

Tag med på en musikalsk rejse

DR Musikariet inviterer også gerne med på rejser rundt alverdens klangfarver og udenlandske rytme- og musikuniverser. De har ofte frugtbare og festlige samarbejder med spændende kunstnere, der udover musikken også udtrykker sig gennem alle former for kunst,  fra tegning og dans.

Læs meget mere om DR Musikariet!

Hjælp Mesterdetektiven med at løse Ramasjang Mysteriet

I DR BYEN oplever man mange mærkelige ting for tiden, og mesterdetektiven Kristian har en mistanke om, at det er de syv skurke fra Ramasjang, der står bag mysterierne. Dog er Kristian optaget af at løse mysterier på Ramasjang-øen og kan derfor ikke opklare de mystiske ting i DR BYEN.

De bedste detektiver Kristian kender er børn, så derfor indkalder han alle børn i Danmark til detektivtjeneste, så de kan hjælpe med at løse Ramasjang Mysteriet i DR BYEN.

I samarbejde med DR-rundviseren med særlige og hemmelige detektivevner skal børnene på opdagelse rundt i DR BYEN og finde spor og løse gåder, så de til sidst har fundet frem til hvem skurken er og kan sende beskeden til Kristian. Børnene kommer i den forbindelse rundt på gangene, i studierne og i den spændende kælder hvor de møder sjove rekvisitter og kostumer.

Køb billet her

DR Koncerthuset er også børnenes koncerthus

DR Koncerthuset er for alle. Også for børn! Faktisk er næsten hver fjerde koncertgænger i DR Koncerthuset børn og deres familier. Dermed er DR Koncerthuset et af de ‘yngste’ koncerthuse i verden. Og vores hus har i den grad plads til børn – her er der plads til leg, sang, dans og frem for alt begejstring!

Vi gør hvad vi kan for at skabe de allerbedste oplevelser for de yngste, de mellemste og de unge – og der er plads til alle. Vi er både glade og stolte af at vi lægger scene og hus til børnekoncerter, skabt for børn og på deres præmisser.

Find alle arrangementer for børn!

Musikalsk magi, fest og fællesskab i børnehøjde

DR Sommerfestival danner for eksempel hvert år ramme om en koncertoplevelse, der er skræddersyet til børn – og selvfølgelig også deres forældre. Her kan de få lov til at danse, spille og synge sammen med DR Big Bandet, DR SymfoniOrkestret og DRs kor sammen med de populære Ramasjang-værter. Og meget andet.

Plads til fantasi, leg og vildskab

I stedet for det store fokus, der er på alt det, man skal huske og gøre er der plads til fri leg og udfoldelse. Det er ikke ofte, man får chancen for at synge sammen med DR SymfoniOrkestret, men når vi hvert når inviterer til sommerfestival, så er der plads til (næsten) alt – og vores program er sammensat til og for børn, men det er vores erfaring, at også forældre og bedsteforældre har en festlig dag.