0Din kurv er tom

Et Koncerthus for børn

Venteliste
Dans med Motor Mille

15. okt '22 kl. 10:00Studie 1

Læs mere
De Onde & DR Big Band

15. okt '22 kl. 11:00Studie 2

Læs mere
Venteliste
Lydens Hule

15. okt '22 kl. 11:00Studie 4

Læs mere
Venteliste
Vilde vidunderlige dyr

15. okt '22 kl. 11:00Studie 3

Læs mere
Sofie Østergaard

15. okt '22 kl. 13:30Studie 1

Læs mere
Venteliste
Vilde vidunderlige dyr

15. okt '22 kl. 14:30Studie 3

Læs mere
Venteliste
Dans med Motor Mille
Dans med Motor Mille

Alle børn og voksne kan være med, når DR Ramasjangs seje pige med de lyse fletninger laver et fantastisk show, der vil få børn og voksne til at hoppe, dreje rundt og baske med armene. Et show fyldt med dans, musik, sjov og ballade.

15. okt '22 kl. 10:00 Studie 1 / DR Musikariet
Læs mere
De Onde & DR Big Band
De Onde & DR Big Band

De Onde spiller ond børnemusik og er onde fans af big bad bands. De har derfor, sammen med DR Big Bad Band, skabt en koncert specielt til DR Koncerthuset, der kan få selv de artigste englebørn til at gro horn i panden. Det bliver ordentlig ondt! Medvirkende: Tobias Trier, Carl Quist Møller mfl.

15. okt '22 kl. 11:00 Studie 2 / DR Musikariet
Læs mere
Venteliste
Lydens Hule
Lydens Hule

Hvordan lyder vand? Kan man mærke lyd? Og kan man tro på det, man ser? I Lydens hule sker der spændende ting, og børnene bliver draget ind i et musikalsk sanseligt oplevelsesrum med levende musik og dans, som de måske slet ikke har lyst til at komme ud af igen.

15. okt '22 kl. 11:00 Studie 4 / DR Musikariet
Læs mere
Venteliste
Vilde vidunderlige dyr
Vilde vidunderlige dyr

En musikalsk og nærværende formiddagsstund for de mindste fuld af musik, dyr og natur med multikunstneren Thomas Sandberg og de vilde vidunderlige dyr fra Ramasjang og Minisjang.

15. okt '22 kl. 11:00 Studie 3 / DR Musikariet
Læs mere
Sofie Østergaard
Sofie Østergaard

Et interaktivt MGP-eventyr med Sofie Østergaard. Tag med Sofie Østergaard og hendes dygtige børnedansere på en underholdende og eventyrlig rejse, som publikum selv er med til skabe, og hvor der både danses og synges med til de største hits gennem tiden fra børnenes helt eget MGP.

15. okt '22 kl. 13:30 Studie 1 / DR Musikariet
Læs mere
Venteliste
Vilde vidunderlige dyr
Vilde vidunderlige dyr

En musikalsk og nærværende formiddagsstund for de mindste fuld af musik, dyr og natur med multikunstneren Thomas Sandberg og de vilde vidunderlige dyr fra Ramasjang og Minisjang.

15. okt '22 kl. 14:30 Studie 3 / DR Musikariet
Læs mere

DR Musikariets efterårsferie

Tag børnene med ind i musikkens og kreativitetens verden, når DR Musikariet åbner dørene for en masse skøre, skønne og sjove oplevelser i den første weekend af skolernes efterårsferie. Gennem hele weekenden summer DR Koncerthuset af liv og musik, og alle kan være med!

Kom og oplev Ramasjang-værterne Motor Mille og Katrine Bille live, dans til MGP-hits med Sofie Østergaard, fordyb dig i vores kreative workshop og meget mere!

Se alle efterårets arrangementer her

Oplev alt fra pop og jazz til klassisk i DR Musikariet

Store musikalske oplevelser mødes med det sansende, levende og lærerige i DR Musikariet.

Levende og legende musiktilbud til børn i alle aldre byder på alle slags musik og alle slags musikalske oplevelser – lige fra jazz og klassisk guldaldermusik over verdensmusik til rock, pop og rap.

Tag med på en musikalsk rejse

DR Musikariet inviterer også gerne med på rejser rundt alverdens klangfarver og udenlandske rytme- og musikuniverser. De har ofte frugtbare og festlige samarbejder med spændende kunstnere, der udover musikken også udtrykker sig gennem alle former for kunst,  fra tegning og dans.

Læs meget mere om DR Musikariet!

Hjælp Mesterdetektiven med at løse Ramasjang Mysteriet

I DR BYEN oplever man mange mærkelige ting for tiden, og mesterdetektiven Kristian har en mistanke om, at det er de syv skurke fra Ramasjang, der står bag mysterierne. Dog er Kristian optaget af at løse mysterier på Ramasjang-øen og kan derfor ikke opklare de mystiske ting i DR BYEN.

De bedste detektiver Kristian kender er børn, så derfor indkalder han alle børn i Danmark til detektivtjeneste, så de kan hjælpe med at løse Ramasjang Mysteriet i DR BYEN.

I samarbejde med DR-rundviseren med særlige og hemmelige detektivevner skal børnene på opdagelse rundt i DR BYEN og finde spor og løse gåder, så de til sidst har fundet frem til hvem skurken er og kan sende beskeden til Kristian. Børnene kommer i den forbindelse rundt på gangene, i studierne og i den spændende kælder hvor de møder sjove rekvisitter og kostumer.

Køb billet her

DR Koncerthuset er også børnenes koncerthus

DR Koncerthuset er for alle. Også for børn! Faktisk er næsten hver fjerde koncertgænger i DR Koncerthuset børn og deres familier. Dermed er DR Koncerthuset et af de ‘yngste’ koncerthuse i verden. Og vores hus har i den grad plads til børn – her er der plads til leg, sang, dans og frem for alt begejstring!

Vi gør hvad vi kan for at skabe de allerbedste oplevelser for de yngste, de mellemste og de unge – og der er plads til alle. Vi er både glade og stolte af at vi lægger scene og hus til børnekoncerter, skabt for børn og på deres præmisser.

Find alle arrangementer for børn!

Musikalsk magi, fest og fællesskab i børnehøjde

DR Sommerfestival danner for eksempel hvert år ramme om en koncertoplevelse, der er skræddersyet til børn – og selvfølgelig også deres forældre. Her kan de få lov til at danse, spille og synge sammen med DR Big Bandet, DR SymfoniOrkestret og DRs kor sammen med de populære Ramasjang-værter. Og meget andet.

Plads til fantasi, leg og vildskab

I stedet for det store fokus, der er på alt det, man skal huske og gøre er der plads til fri leg og udfoldelse. Det er ikke ofte, man får chancen for at synge sammen med DR SymfoniOrkestret, men når vi hvert når inviterer til sommerfestival, så er der plads til (næsten) alt – og vores program er sammensat til og for børn, men det er vores erfaring, at også forældre og bedsteforældre har en festlig dag.

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter