Bestil

Alt på ét bræt

Restaurant KLANG byder sammen med Meyers på velsmagende småretter i hyggelige og lyse omgivelser i DR Koncerthusets foyer.

Restaurant KLANG er et samarbejde mellem Meyers og DR Koncerthuset, hvor kvalitet, værtskab og smag er i fokus.

Alt på ét bræt koster 190 kr. og skal forudbestilles.

*Det er muligt at vælge vegetarisk. Vegetarisk skal vælges på forhånd.

OBS! billeder er vejledende

Vi gør opmærksom på, at vi ikke tager imod 'walk-ins' på dagen for arrangementer. Du skal derfor forudbestille online eller via vores Billetkontor, senest dagen før dit arrangement.

Alt på ét bræt

I DR Koncerthusets foyer kan du nyde småretter og tilhørende vine i hyggelige omgivelser, der sætter scenen for en helstøbt aften. Vi kalder det 'Alt på ét bræt', fordi du får serveret småretterne samlet på et tapasbræt.

Bestil

Aktuelle menuer & vinkort

Book bord

Menu - januar og februar

Meyers småretter

Kikærter m. tomat, ristet kartoffel, kuller og balsamico dressing

Rugbrødschips med duxelles og syltede svampe

Charcuteri fra Troldgården

Marineret Manchego med oliven og rosmarin

Surdejsbaguette

Vinterpesto på kål og miso

Meyers grønne småretter

Kikærter m. tomat, ristet kartoffel, grønne bønner og balsamico dressing

Rugbrødschips med duxelles og syltede svampe

Kastanjeterrin

Marineret Manchego med oliven og rosmarin

Surdejsbaguette

Vinterpesto på kål og miso

Menu - marts og april

Meyers småretter

Løgtærte med parmesanchips

Bagte Jordskokker med pistacie, salt citron vinaigrette, endivie

Varmrøget laks, dildcreme, syltede stikkelsbær

Polentafritter med persillesalt

Charcuteri

Rødbedecreme med blommegastrik

Surdejsbrød

Meyers grønne småretter

Løgtærte med parmesanchips

Bagte Jordskokker med pistacie, salt citron vinaigrette, endivie

Sprøde Kartofler, agurk med dildcreme og syltede stikkelsbær

Polentafritter med persillesalt

Humus af danske gråærter med syltet fennikel, artiskok, oliven

Rødbedecreme med blommegastrik

Surdejsbrød

Vinoplevelsen

DR Koncerthusets vinkort er nøje udvalgt til at komplimentere vores sæsoninspirerede menuer. 

Vinen er nøje udvalgt med fokus på bæredygtighed, økologi og kvalitet.

Se vores aktuelle vinkort

Om Restaurant KLANG

Bestil

Restaurant KLANG er et samarbejde mellem Meyers og DR Koncerthuset hvor smag, kvalitet, lokale råvarer, økologi og dyrevelfærd er i fokus.

Meyers gastronomiske koncept afspejles på flere måder i Restaurant KLANG: Dels fremhæves årstidernes karakteristika og råvarernes smag, dels er råvarerne både lokale og hyperlokale, og dels prioriteres dyrevelfærd ved at vælge kød fra fritgående kvæg, frilandskyllinger og skånsomt fangede fisk fra kystnære områder.

Bestil Alt på ét bræt af Restaurant KLANG og oplev en verden af velsmag.