Restaurant KLANG er et samarbejde mellem Meyers og DR Koncerthuset, hvor kvalitet, værtskab og smag spiller sammen med husets enestående kulturoplevelser og arkitektur.
Indled din oplevelse i DR Koncerthuset med et bord i Restaurant KLANG med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af velsmagende mad med tilhørende vine. Så er tonen slået an til en særlig aften.
Vælg mellem:
Forret og hovedret til 315 kr.
Forret, hovedret og dessert til 395 kr.
*Det er muligt at vælge mellem kød og vegetarisk menu.
Udforsk vores sæsonbetonede menuer herunder og book bord.
Book bordVi gør opmærksom på, at vi ikke tager imod 'walk-ins' på dagen for arrangementer. Du skal derfor forudbestille online eller via vores Billetkontor, senest dagen før dit arrangement.
OBS. Billeder af menuen er vejledende.
Aktuelle menuer & vinkort
Menu - Juni, juli & august
Forret: Varmrøget laks, honning og citrus marineret gulerods crudite, smørstegt røget rugkrumme og saltet citronpure
Vegetar forret: Spæde gulerødder glaceret i honning og citrus, saltbagt gulerodspure med smørstegt røget rugkrumme og saltet citronpure
Hovedret: Grillet nakkekam af økologisk gris, tomatiserede ’patatas bravas’ i bagte, syltede og tørrede tomater, lynmarineret frisk coleslaw med spidskål og glaskål, hertil serveres en krydret og røget BBQ sauce
Vegetar hovedret: Blomkål stegt mør og karamelliseret, glaseret med bbq glace, røgede mandler, lynmarineret frisk coleslaw med spidskål og glaskål, tomatiserede `patatas bravas’ i bagte, syltede og tørrede tomater hertil gul romesco sauce
Dessert: Frisk rødgrød på røde ribs, hindbær og rabarber med knasende hvid chokolade, luftig crème Chantilly og lavendel
OBS! Vegetarisk menu skal vælges på forhånd. Har du ændring til din bestilling skal dette meldes ind mandag-fredag i Billetkontorets åbningstid, senest 2 hverdage forud for dit besøg
Vinoplevelsen
DR Koncerthusets vinkort er nøje udvalgt til at komplimentere vores sæsoninspirerede menuer.
Vinen er nøje udvalgt med fokus på bæredygtighed, økologi og kvalitet.
Se vores aktuelle vinkortUnikke menuer til enkelte koncerter
Til enkelte koncerter tilbyder Restaurant KLANG unikke menuer og madoplevelser i eller ude foran DR Koncerthuset, der komplementerer den hyggelige stemning på aftenen.
Se om der er udvalgt en speciel menu til netop din koncert, når du booker bord til Koncerthusmenuen eller inde på siden for det specifikke event.
Om Restaurant KLANG
Restaurant KLANG er et samarbejde mellem Meyers og DR Koncerthuset hvor smag, kvalitet, lokale råvarer, økologi og dyrevelfærd er i fokus.
Meyers gastronomiske koncept afspejles på flere måder i Restaurant KLANG: Dels fremhæves årstidernes karakteristika og råvarernes smag, dels er råvarerne både lokale og hyperlokale, og dels prioriteres dyrevelfærd ved at vælge kød fra fritgående kvæg, frilandskyllinger og skånsomt fangede fisk fra kystnære områder.
Book bord i Restaurant KLANG og oplev en verden af velsmag.
Book bord