Den gastronomiske profil for Restaurant KLANG i DR Koncerthuset tager afsæt i Meyers’ velkendte univers, der med Claus Meyer i front gennem mere end 30 år har sat fokus på smag, kvalitet, lokale råvarer, økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed. Vi tilpasser løbende vores menu for at sikre, at den altid komplementerer stemningen i huset og den aktuelle koncert eller begivenhed.
Koncerthusmenu
I Restaurant KLANG byder vi sammen med Meyers på anretninger og menuer, som kan nydes i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt over Amager Fælled og DR Byen.
Læs mere og book bordAlt på ét bræt
Få stimuleret dine smagssanser med Alt på ét bræt af Restaurant KLANG. Nyd småretter tilberedt af Meyers kokke i hyggelige og lyse omgivelser i DR Koncerthusets foyer.
Læs mere og bestilUnikke menuer til enkelte koncerter
Til enkelte koncerter tilbyder Restaurant KLANG unikke menuer og madoplevelser i eller ude foran DR Koncerthuset, der komplementerer den hyggelige stemning på aftenen.
Se om der er udvalgt en speciel menu til netop din koncert, når du booker bord til Koncerthusmenuen eller inde på siden for det specifikke event.
Om Restaurant KLANG
Restaurant KLANG er et samarbejde mellem Meyers og DR Koncerthuset hvor smag, kvalitet, lokale råvarer, økologi og dyrevelfærd er i fokus.
Meyers gastronomiske koncept afspejles på flere måder i Restaurant KLANG: Dels fremhæves årstidernes karakteristika og råvarernes smag, dels er råvarerne både lokale og hyperlokale, og dels prioriteres dyrevelfærd ved at vælge kød fra fritgående kvæg, frilandskyllinger og skånsomt fangede fisk fra kystnære områder.
I Restaurant KLANG kan du nyde småretter i DR Koncerthusets foyer, eller en sæsonnær menu, serveret i restauranten.
Book bord