DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

DR Big­Band

Venteliste
DR Big Band & Sinne Eeg

2. okt '20 kl. 20:00Studie 2

Læs mere
DR Big band & Miho Hazama

10. okt '20 kl. 16:00Studie 2

Læs mere
Venteliste
DR Big Band & Sinne Eeg
DR Big Band & Sinne Eeg

DR Big Band skyder en ny sæson i gang sammen med den danske jazzdiva Sinne Eeg i DR Koncerthusets Studie 2. Med afsæt i det internationalt roste album ”We’ve Just Begun” er her chancen for at opleve den dynamiske symbiose mellem Danmarks førende jazzsangerinde og DR Big Bands fremragende musikere.

2. okt '20 kl. 20:00 Studie 2 / DR Big Band
Læs mere
DR Big band & Miho Hazama
DR Big band & Miho Hazama

Miho Hazama - den Grammy-nominerede japansk-amerikanske jazzkomet - er både dirigent og komponist bag al musikken denne aften, hvor DR Big Band er klar til toptunede eksperimenter i Mihos særlige, farverige newyorker-stil.

10. okt '20 kl. 16:00 Studie 2 / DR Big Band
Læs mere

Et fyrtårn på den danske jazzscene

DR Big Band giver dig unikke musikoplevelser i spændingsfeltet mellem klassisk swingende bigbandjazz, bløde ballader, nye kompositioner og vilde eksperimenter – leveret med 19 fantastiske musikeres energi, nærvær og præcision.

DR Big Band har været et fyrtårn på den danske jazzscene siden 1964, og bandet var med helt i front i de år, hvor København husede en række legendariske amerikanske jazzmusikere. I dag leverer bandet stadig den ægte, amerikanske bigband-lyd – men med sit eget, nordiske twist.

Hver sæson præsenterer DR Big Band publikum for nogle af vor tids største jazzstjerner samtidig med, at bandet introducerer helt nye navne, indleder nyskabende samarbejder på tværs af genrer og bestiller nye værker af unge talenter.

Læs mere om DR Big Band

Hele Danmarks bigband

DR Big Bands hjemmebane er DR Koncerthuset, hvor de største koncertbrag fyres af. Men faktisk er det resten af Danmark, der har fornøjelsen af de fleste af bandets liveoptrædener. De seneste år har DR Big Band inviteret publikum til over 40 årlige koncerter på jazzklubber og spillesteder i hele landet, ledt an af mantraet:

Store oplevelser på små steder

Se hvor du kan høre DR Big Band i 2019-20

Oplev DR Big Band

DR Big Band med Ivan Lins, New York Voices og Ralf Schmid

Musikerne bag DR Big Band

Mød DR Big Bands 19 enestående jazzmusikere – store personligheder, som både er stærke solister og samtidig kendte ansigter på den danske jazzscene som komponister, arrangører og meget mere.

Mød musikerne fra DR Big Band her