0Din kurv er tom

DR Big­Band

DR Big Band & Fiona Monbet

4. feb '23 kl. 20:00Koncertsalen

Læs mere
DR Big Band – Portræt af Peter Herbolzheimer

10. feb '23 kl. 18:00Studie 2

Læs mere
DR Big Band & Fiona Monbet
DR Big Band & Fiona Monbet

Der er ingen grænser, når den unge irsk-franske violinist Fiona Monbet slipper kreativiteten løs. Med elegance og integritet bevæger hun sig frit mellem jazz, folkemusik, blues, tango og latin – som både solist, dirigent og komponist. Denne aften møder hun for første gang DR Big Band i Koncertsalen.

4. feb '23 kl. 20:00 Koncertsalen / DR Big Band
Læs mere
DR Big Band – Portræt af Peter Herbolzheimer
DR Big Band – Portræt af Peter Herbolzheimer

Han har præget generationer af europæiske jazzmusikere, tiltrukket de største danske navne til sit band og skabt en unik bigband-lyd fuld af latinrytmer og messing. DR Big Band har dedikeret denne portrætkoncert til mesteren Peter Herbolzheimer.

10. feb '23 kl. 18:00 Studie 2 / DR Big Band
Læs mere

Ny sæson med DR Big Band

DR Big Band og chefdirigent Miho Hazama præsenterer en ny, stærk sæson fuld af store navne, spændende nye samarbejder – og en stor turné til Japan med optakt i DR Koncerthuset.

Se DR Big Bands nye sæson her

Hele Danmarks bigband

DR Big Bands hjemmebane er DR Koncerthuset, men faktisk foregår de fleste af bandets koncerter ude af huset på store og små spillesteder i hele Danmark. Se nedenfor, hvor du kan opleve DR Big Band i sæson 2022-23 – fra Kolding til Svendborg, Frederiksværk, Nyborg og Farum…

Se hvor du kan opleve DR Big Band i sæson 2022-23

Store brag med DR Big Band

Her er der muligheden for at få tre store koncertbrag med DR Big Band i kalenderen på én gang.

Der er både power, glamour og masser af fest i denne koncertpakke, hvor du både kan se frem til et intenst portræt af sangerinden Annisette, et brag af en nytårskoncert med klassiske Sinatra-hits og forårets store fejring af ikonet Thad Jones, hvor DR Big Band møder DR Symfoniorkestret på scenen i Koncertsalen.

Læs mere om koncertpakken her

 

Et fyrtårn på den danske jazzscene

DR Big Band giver dig unikke musikoplevelser i spændingsfeltet mellem klassisk swingende bigbandjazz, bløde ballader, nye kompositioner og vilde eksperimenter – leveret med 19 fantastiske musikeres energi, nærvær og præcision.

DR Big Band har været et fyrtårn på den danske jazzscene siden 1964, og bandet var med helt i front i de år, hvor København husede en række legendariske amerikanske jazzmusikere. I dag leverer bandet stadig den ægte, amerikanske bigband-lyd – men med sit eget, nordiske twist.

Hver sæson præsenterer DR Big Band publikum for nogle af vor tids største jazzstjerner samtidig med, at bandet introducerer helt nye navne, indleder nyskabende samarbejder på tværs af genrer og bestiller nye værker af unge talenter.

Læs mere om DR Big Band

Oplev DR Big Band

DR Big Band med Ivan Lins, New York Voices og Ralf Schmid

Mit instrument: DR Big Band

Mød musikerne i DR Big Band og se dem fortælle om, hvordan de fandt vej til lige netop det instrument, som er blevet deres livsledsager – både når de spiller solo, og når de er på scenen med bandet.

Læs mere og se videoer

Musikerne bag DR Big Band

Mød DR Big Bands 19 enestående jazzmusikere – store personligheder, som både er stærke solister og samtidig kendte ansigter på den danske jazzscene som komponister, arrangører og meget mere.

Mød musikerne fra DR Big Band her