0Din kurv er tom

DR Big­Band

DR Big Band & Annisette – Tale of Time

30. jun '23 kl. 20:00Koncertsalen

Læs mere
Venteliste
A good time – DR Big Band spiller Thad Jones

9. okt '23 kl. 20:00Hotel Cecil

Læs mere
DR Big Band & Veronica Swift

28. okt '23 kl. 20:00Koncertsalen

Læs mere
DR Big Band & Annisette – Tale of Time
DR Big Band & Annisette – Tale of Time

Dansk rocks vilde rose Annisette møder DR Big Band i Koncertsalen som del af Copenhagen Jazz Festival 2023. Oplev en gribende musikalsk rejse gennem sangerindens musikalske verden med musik fra bl.a. albummet ’A Tale of Time’ – efter support act af den unge kvartet Baryl.

30. jun '23 kl. 20:00 Koncertsalen / DR Big Band
Læs mere
Venteliste
A good time – DR Big Band spiller Thad Jones
A good time – DR Big Band spiller Thad Jones

DR Big Band og chefdirigent Miho Hazama hylder legenden Thad Jones, som i år ville være fyldt 100 år. Med afsæt i det skelsættende album ’A Good Time Was Had By All’ stiller vi skarpt på Thad Jones’ stærke år med DR Big Band i historiske rammer på Hotel Cecil i København.

9. okt '23 kl. 20:00 Hotel Cecil / DR Big Band
Læs mere
DR Big Band & Veronica Swift
DR Big Band & Veronica Swift

Veronica Swift er den nye stjerne på den amerikanske jazzhimmel, og nu kan hun opleves i et musikalsk brag af jazz, funk og rock med Big Band i Koncertsalen. Der er ingen grænser, når Veronica Swift indtager scenen med sin stærke vokal i centrum – samtidig med, at hun både er aftenens dirigent, arrangør og komponist.

28. okt '23 kl. 20:00 Koncertsalen / DR Big Band
Læs mere

Ny DR2-serie med Miho Hazama og DR Big Band

Hvad sker der, når en japansk jazzkomponist får lov til at rode med den danske sangskat? Se DR2’s nye serie, hvor DR Big Bands chefdirigent Miho Hazama udforsker de kendte sange – og lyt til DR Big Bands indspilning af numrene på din streamingtjeneste.

Læs mere her

Et fyrtårn på den danske jazzscene

DR Big Band giver dig unikke musikoplevelser i spændingsfeltet mellem klassisk swingende bigbandjazz, bløde ballader, nye kompositioner og vilde eksperimenter – leveret med 19 stærke musikeres energi, nærvær og præcision.

DR Big Band har været et fyrtårn på den danske jazzscene siden 1964, og bandet var med helt i front i de år, hvor København husede en række legendariske amerikanske jazzmusikere. I dag leverer bandet stadig den ægte, amerikanske bigband-lyd – men med sit eget, nordiske twist.

Hver sæson præsenterer DR Big Band publikum for nogle af vor tids største jazzstjerner samtidig med, at bandet introducerer helt nye navne, indleder nyskabende samarbejder på tværs af genrer og bestiller nye værker af unge talenter.

Læs mere om DR Big Band

Hele Danmarks bigband

DR Big Bands hjemmebane er DR Koncerthuset, men faktisk foregår de fleste af bandets koncerter ude af huset på store og små spillesteder i hele Danmark. Se nedenfor, hvor du kan opleve DR Big Band i sæson 2022-23 – fra Kolding til Svendborg, Frederiksværk, Nyborg og Farum…

Se hvor du kan opleve DR Big Band i sæson 2022-23

Oplev DR Big Band

DR Big Band med Ivan Lins, New York Voices og Ralf Schmid

Mit instrument: DR Big Band

Mød musikerne i DR Big Band og se dem fortælle om, hvordan de fandt vej til lige netop det instrument, som er blevet deres livsledsager – både når de spiller solo, og når de er på scenen med bandet.

Læs mere og se videoer

Musikerne bag DR Big Band

Mød DR Big Bands 19 enestående jazzmusikere – store personligheder, som både er stærke solister og samtidig kendte ansigter på den danske jazzscene som komponister, arrangører og meget mere.

Mød musikerne fra DR Big Band her