0Din kurv er tom

DR Big­Band

Onabulé synger ­Al Jarreau

5. jul '22 kl. 20:00Koncertsalen

Læs mere
DR Big Band & Miho Hazama

7. okt '22 kl. 20:00Studie 2

Læs mere
Onabulé synger ­Al Jarreau
Onabulé synger ­Al Jarreau

Det slår gnister, hver gang den britisk-nigerianske soulstjerne Ola Olabulé møder DR Big Band. Efter sidste sæsons kæmpesucces i DR Koncerthuset vender Onabulé nu tilbage med endnu en stærk hyldest til en af sine store forgængere, det amerikanske soul-ikon Al Jarreau.

5. jul '22 kl. 20:00 Koncertsalen / DR Big Band
Læs mere
DR Big Band & Miho Hazama
DR Big Band & Miho Hazama

Som optakt til deres store Japan-turné inviterer DR Big Band og Miho Hazama til et energisk møde mellem fortid og nutid i Studie 2. Oplev den karakteristiske vibe fra årene med Bob Brookmeyer, Thad Jones og Jim McNeely.

7. okt '22 kl. 20:00 Studie 2 / DR Big Band
Læs mere

Et fyrtårn på den danske jazzscene

DR Big Band giver dig unikke musikoplevelser i spændingsfeltet mellem klassisk swingende bigbandjazz, bløde ballader, nye kompositioner og vilde eksperimenter – leveret med 19 fantastiske musikeres energi, nærvær og præcision.

DR Big Band har været et fyrtårn på den danske jazzscene siden 1964, og bandet var med helt i front i de år, hvor København husede en række legendariske amerikanske jazzmusikere. I dag leverer bandet stadig den ægte, amerikanske bigband-lyd – men med sit eget, nordiske twist.

Hver sæson præsenterer DR Big Band publikum for nogle af vor tids største jazzstjerner samtidig med, at bandet introducerer helt nye navne, indleder nyskabende samarbejder på tværs af genrer og bestiller nye værker af unge talenter.

Læs mere om DR Big Band

Hele Danmarks bigband

DR Big Bands hjemmebane er DR Koncerthuset, men faktisk foregår de fleste af bandets koncerter ude af huset på store og små spillesteder i hele Danmark. Se nedenfor, hvor du kan opleve DR Big Band i sæson 2021-22 – fra Aarhus til Kolding, Næstved, Svendborg, Frederiksværk og Aabenraa…

Se hvor du kan opleve DR Big Band i sæson 2021-22

Oplev DR Big Band

DR Big Band med Ivan Lins, New York Voices og Ralf Schmid

Mit instrument: DR Big Band

Mød musikerne i DR Big Band og se dem fortælle om, hvordan de fandt vej til lige netop det instrument, som er blevet deres livsledsager – både når de spiller solo, og når de er på scenen med bandet.

Læs mere og se videoer

Musikerne bag DR Big Band

Mød DR Big Bands 19 enestående jazzmusikere – store personligheder, som både er stærke solister og samtidig kendte ansigter på den danske jazzscene som komponister, arrangører og meget mere.

Mød musikerne fra DR Big Band her

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter