0Din kurv er tom

DR Pigekorets koncertpakke

Koncertpakke: Tre koncertoplevelser med DR Pigekoret

Til dig, der elsker sang, har vi sammensat en koncertpakke med tre højdepunkter i DR Pigekorets kommende sæson. Med de tre koncerter kan du følge DR Pigekoret gennem hele sæsonen – og samtidig sikre dig billetter til de eftertragtede koncerter i god tid.
Kom helt tæt på pigernes smukke stemmer, når vi slukker alt lyset i Koncertsalen til efterårets Mørkekoncert, og sæt musik til foråret og sommeren med korets stemningsfulde koncerter, som lyser op med kendte sange og salmer, nye arrangementer og musikalske gæster.
Køb billetterne på én gang, og få 15% rabat. Så har du koncerterne i kalenderen – men skynd dig, der er et begrænset antal koncertpakker.

God fornøjelse!

Køb koncertpakke med 15% rabat her

Bemærk, at DR Pigekorets Julekoncert først sættes i salg den 1. maj 2023 og derfor ikke er en del af DR Pigekorets koncertpakke.

Pakken indeholder:

DR Pigekoret i mørke

8. okt '23 kl. 16:00Koncertsalen

Læs mere
DR Pigekorets forår

17. mar '24 kl. 20:00Holmens Kirke

Læs mere
DR Pigekoret +

26. maj '24 kl. 19:30Koncertsalen

Læs mere

Pakken indeholder:

DR Pigekoret i mørke
DR Pigekoret i mørke

Dyk helt ind musikken, når alt lyset i DR Koncertsalen slukkes, og DR Pigekoret synger en koncert i komplet mørke. Giv dig hen til stemmerne og mørket i en sanselig og nærværende musikalsk fortælling.

8. okt '23 kl. 16:00 Koncertsalen / DR Pigekoret
Læs mere
DR Pigekorets forår
DR Pigekorets forår

I en kraftfuld vokal eksplosion springer lyset ud i nyskrevne værker og effektfulde klange, når DR Pigekoret hilser foråret velkomment med nysgerrighed og råstyrke i Holmens Kirke. Den menneskelige stemme er i fokus, og lyset støder sammen med mørket i et klangfuldt musikalsk møde.

17. mar '24 kl. 20:00 Holmens Kirke / DR Pigekoret
Læs mere
DR Pigekoret +
DR Pigekoret +

DR Pigekoret inviterer ind i kormusikkens forunderlige verden og udfordrer samtidig rammerne for en klassisk koncert i et program, der sætter sangskatten og de gamle mestre overfor nye toner – i tæt samspil med gæster og venner fra både den klassiske og den rytmiske scene.

26. maj '24 kl. 19:30 Koncertsalen / DR Pigekoret
Læs mere

Pluk og mix mellem koncerterne

Med Pluk og mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre.

Du skal vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din Pluk og mix-rabat med vores øvrige tilbud.

Se dine Pluk & Mix muligheder

Køb pluk og mix

Pluk & Mix kan købes til den nye sæson 2023-24 fra den 14. marts 2023 klokken 11.00.

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Se vores anbefalinger til unge under 30 år

Se alle koncerter med rabat her