0Din kurv er tom

DR Vokalensemblets koncertpakker

Store musikoplevelser i én pakke

Stemmen er det instrument, der er tættest på vores hjerte. Og når flere sangstemmer mødes i kor, kan musikken løfte os på en særlig måde.

Til dig, der elsker sang, har vi sammensat tre forskellige koncertpakker, hvor DR Vokalensemblets 18 sangere folder sig ud i alle tiders kormusik – fra berømte barokmotetter over fuldblods romantik til kendte danske sange og moderne mesterværker.

Med en koncertpakke har du flere store musikalske oplevelser at se frem til i den nye sæson. Køb billetterne på én gang med rabat – så har du koncerterne i kalenderen.

God fornøjelse!

SE PAKKERNE HERUNDER

Korsang til sjælen

Her er tre koncerter med DR Vokalensemblet, hvor du kan lukke øjnene og fordybe dig i kormusik, som inviterer til meditation og eftertanke – fra J.S. Bachs smukke motetter og efterårets stemningsfulde meditationskoncert til passionstidens stærke musikalske fortællinger.

Læs mere
En musikalsk tidsrejse

DR Vokalensemblet inviterer dig med på en musikalsk tidsrejse fra renæssancens Italien over barokkens Tyskland, 1900-tallets Wien, Paris, Rio de Janeiro og op til vores egen spillevende danske nutid.

Læs mere
Året rundt med DR Vokalensemblet

Med denne koncertpakke kan du følge årets gang med DR Vokalensemblet i to af byens smukke kirkerum – fra den traditionsrige julekoncert til påskens bevægende drama og den særlige nordiske sommerstemning, som har inspireret mange store komponister.

Læs mere

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Se vores anbefalinger til unge under 30 år

Se alle koncerter med rabat her

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter