DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

DR Vokalensemblets koncertpakker

Tre store musikoplevelser i én pakke

Stemmen er det instrument, der er tættest på vores hjerte. Og når flere sangstemmer smelter sammen i et kor, kan musikken løfte os på en særlig måde.

Til dig, der elsker sang, har vi sammensat tre forskellige koncertpakker, hvor DR Vokalensemblets 18 sangere folder sig ud i alle tiders kormusik – fra berømte barokmotetter over fuldblods romantik til kendte danske sange og moderne mesterværker.

Med en koncertpakke har du tre store musikalske oplevelser at se frem til. Køb billetterne på én gang med rabat – så har du koncerterne i kalenderen.

God fornøjelse!

SE PAKKERNE HERUNDER

Året rundt med DR Vokalensemblet

Højtider og sang hører sammen! Med denne koncertpakke kan du følge årets gang med DR Vokalensemblet – fra den traditionsrige julekoncert til påskens bevægende drama og den særlige nordiske sommerstemning.

Læs mere
Korsang under himlen

Vend blikket mod himlen, stjernerne og uendeligheden med tre koncerter, hvor DR Vokalensemblet tager livtag med både guder, helte, magiske destinationer, fjerne planeter – og en musikalsk jordomrejse.

Læs mere
Alle tiders korsang

DR Vokalensemblet lukker op for kormusikkens rige skatkammer med tre koncerter, der præsenterer over 500 års fantastisk kormusik. Oplev fredfyldte renæssanceklange, romantiske motetter og virtuose værker af moderne mestre.

Læs mere

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Se vores anbefalinger til unge under 30 år

Se alle koncerter med rabat her