0Din kurv er tom

Sangere i DR Vokalensemblet

Astrid Kastensson Navarro-Alonso

Sopran

Astrid Kastensson Navarro-Alonso er født og opvokset i Sverige. Udover arbejdet som korsanger optræder hun som solist og er desuden sangpædagog og korleder.

Klaudia Kidon

Sopran

Klaudia Kidon har studeret på Musikakademiet i Katowice, Polen og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Hun optræder ofte med fokus på lieder og nyskrevet musik.

Malene Nordtorp

Sopran

Malene Nordtorp er uddannet på Musikvidenskabeligt Institut og privat sanguddannet. Hun har tidligere sunget i bl.a. Musica Ficta og Kammerkoret Hymnia.

Jihye Kim

Sopran

Jihye Kim er en af de nyeste stemmer i DR Vokalensemblet. Hun er uddannet fra Ewha Womans University (Bachelor's degree) og Seoul National university (Master's degree).

Christine Nonbo Andersen

Sopran

Christine er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.
Som solist spænder hun over et bredt repertoire fra den tidlige musik til produktioner af filmmusik, og i øjeblikket er hun i gang med at specialisere sig indenfor den italienske madrigalsang.

Hanna-Maria Strand

Alt

Hanna-Maria Strands repertoire spænder fra opera over lieder til ny musik. Hun er uddannet fra Musikhögskolan i Malmö og Stockholms Universitet.

Rikke Lender

Alt

Rikke Lender har sunget solopartier i mange af barokkens store oratorier og passioner, samt solopartier på Den Ny Opera. Hun sang i en årrække i Ars Nova.

Tobias Nilsson

Kontra-tenor

Tobias Nilsson er fra Göteborg, hvor han er uddannet organist på Musikhögskolan. Sangen blev dog det primære kald, og han er ofte solist i oratorier og kantater.

Linnéa Lomholt

Alt

Linnéa Lomholt er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Hun har tidligere sunget i Ars Nova og er derudover en meget benyttet oratoriesolist og også en aktiv lied-sanger.

Emil Lykke

Tenor

Emil Lykke startede som 10-årig i Københavns Drengekor. Han har været solist i oratorier og større korværker og har bl.a. været ansat i Den Jyske Operas Operakor.

Adam Riis

Tenor

Som solist spænder Adam Riis over et repertoire fra tidlig barok til nykomponeret musik, og han har deltaget i prestigefulde, internationale liedkonkurrencer.

Rasmus Gravers Nielsen

Tenor

Rasmus er uddannet hos Tonny Landy med videre studier hos Anthony Rolfe Johnson og Gregory Lamar. Han har et alsidigt repetoire, der spænder fra Evangelist i Bachs passioner med landets førende barokorkestre, over Tamino i Tryllefløjten til Rodolfo i La Boheme.

Gabriel Sin

Tenor

Gabriel Sin er født i Hongkong og har studeret sang på Eastman School of Music og ved konservatoriet i Weimar. Han har optrådt over det meste af verden, både som liedsanger og som solist med barokensembler.

Torsten Nielsen

Bas

Torsten Nielsen er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium som kor- og ensembleleder og sanger. Han har bl.a. sunget med Musica Ficta og Ars Nova.

Jakob Soelberg Miskow

Jakob begyndte karrieren med trommesæt, klaver og fagot, men fandt sin største musikalske passion gennem kor- og ensemblesang. Som færdiguddannet sanger fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium blev Jakob straks ansat i Ars Nova, og siden 2018 i DR Vokalensemblet.

Daniel Åberg

Bas

Daniel Åberg har eksamen i solosang og kordirektion fra Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, og arbejder i dag både som solist, ensemblesanger og kordirigent. Han har sunget i DR VokalEnsemblet lige siden koret blev grundlagt i 2007.

Steffen Bruun

Bas

Steffen Bruun er en af Danmarks fremmeste oratoriesangere og har siden sin scenedebut i 2005 også gjort sig gældende som en vægtig scenekunstner, senest på Opera Hedeland og Den Kgl. Opera.

Johan Karlström

Bas

Johan Karlström fik sin musikalske uddannelse i Stockholm. Han sang i Det Svenske Radiokor, inden han i 2007 kom til Danmark og var en del af opstarten af DR Vokalensemblet, hvor han siden har været fast sanger.

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter