0Din kurv er tom

Sangere i DR VokalEnsemblet

Astrid Kastensson Navarro-Alonso

Sopran

Astrid Kastensson Navarro-Alonso er født og opvokset i Sverige. Udover arbejdet som korsanger optræder hun som solist og er desuden sangpædagog og korleder.

Klaudia Kidon

Sopran

Klaudia Kidon har studeret på Musikakademiet i Katowice, Polen og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Hun optræder ofte med fokus på lieder og nyskrevet musik.

Malene Nordtorp

Sopran

Malene Nordtorp er uddannet på Musikvidenskabeligt Institut og privat sanguddannet. Hun har tidligere sunget i bl.a. Musica Ficta og Kammerkoret Hymnia.

Jihye Kim

Sopran

Jihye Kim er en af de nyeste stemmer i DR VokalEnsemblet. Hun er uddannet fra Seoul National University i Sydkorea og Conservatorio Santa
Cecilia i Rom.

Christine Nonbo Andersen

Sopran

Christine Nonbo Andersen er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Hun har erfaring fra bl.a. Musica Ficta, Holmens Kantori og Tolkien Ensemble.

Hanna-Maria Strand

Alt

Hanna-Maria Strands repertoire spænder fra opera over lieder til ny musik. Hun er uddannet fra Musikhögskolan i Malmö og Stockholms Universitet.

Rikke Lender

Alt

Rikke Lender har sunget solopartier i mange af barokkens store oratorier og passioner, samt solopartier på Den Ny Opera. Hun sang i en årrække i Ars Nova.

Tobias Nilsson

Kontra-tenor

Tobias Nilsson er fra Göteborg, hvor han er uddannet organist på Musikhögskolan. Sangen blev dog det primære kald, og han er ofte solist i oratorier og kantater.

Linnéa Lomholt

Alt

Linnéa Lomholt er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Hun har tidligere sunget i Ars Nova og er derudover en meget benyttet oratoriesolist og også en aktiv lied-sanger.

Emil Lykke

Tenor

Emil Lykke startede som 10-årig i Københavns Drengekor. Han har været solist i oratorier og større korværker og har bl.a. været ansat i Den Jyske Operas Operakor.

Adam Riis

Tenor

Som solist spænder Adam Riis over et repertoire fra tidlig barok til nykomponeret musik, og han har deltaget i prestigefulde, internationale liedkonkurrencer.

Rasmus Gravers Nielsen

Tenor

Vakant

Tenor

Torsten Nielsen

Bas

Torsten Nielsen er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium som kor- og ensembleleder og sanger. Han har bl.a. sunget med Musica Ficta og Ars Nova.

Jakob Soelberg

Bas

Daniel Åberg

Bas

Daniel Åberg tog sin eksamen i solosang med vægt på tidlig musik ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, hvor han i dag selv er kordirigent.

Steffen Bruun

Bas

Steffen Bruun er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og operaakademiet i Sydney. Han debuterede som Kejseren i Stravinskijs Nattergalen på Den Fynske Opera.

Johan Karlström

Bas

Johan Karlström fik sin musikalske uddannelse i Stockholm, og det er også primært i Stockholms korliv, han tidligere har arbejdet; bl.a. i det svenske radiokor.