0Din kurv er tom

SYNG! med DR Vokalensemblet

SYNG! med DR Vokalensemblet

Elsker du at synge i kor – eller er du bare glad for fællessang? DR Vokalensemblet vil gerne synge sammen med dig, uanset om du er amatør, erfaren korsanger eller bare interesseret i kormusik.

Det er noget særligt at synge sammen – både for professionelle korsangere og for dem, der bare synger sammen ved festlige lejligheder.

Under titlen SYNG! vil DR Vokalensemblet gerne dele glæden ved sang og kormusik med alle, der holder af at synge.

Vi inviterer bl.a. til fællessang i DR Koncerthuset og holder workshops og koncerter sammen med amatørkor i hele Danmark. Og i corona-perioden har sangerne i DR Vokalensemblet skabt en række særlige videoer, som kan bruges til at træne stemmen eller øve kendte korværker derhjemme.

Syng dig varm - Video-masterclass

Er du selv korsanger – eller vil du vide, hvordan professionelle sangere arbejder med deres stemmer, når de øver sig derhjemme?

Kom tæt på sangerne i DR Vokalensemblet, når de deler deres bedste tips, tricks og øvelser i en samling korte videoer.  Find videoen, der passer bedst til din stemmetype – eller få indblik i nogle af hemmelighederne ved de andre stemmegrupper i koret.

Se masterclass-videoer

Øv dig på kendte korværker med DR Vokalensemblet

Det kan være svært at øve sig på de store korværker eller bare firstemmige sange, når man sidder derhjemme alene – uden kor, dirigent eller orkester.

Men nu er hjælpen på vej. DR Vokalensemblets sangere har skabt en håndfuld øvevideoer til kendte korværker og danske sange, som kan bruges af korsangere på alle niveauer.

Syng sammen med os her

Alle kan være med

En af ideerne bag SYNG! er, at korledere eller koncertarrangører kan kontakte DR Vokalensemblet med forslag til projekter og arrangementer, hvor lokale amatørkor kan få inspiration fra DR’s professionelle sangere og dirigenter.

Planlægningen af de enkelte projekter foregår i dialog og fællesskab med arrangørerne, så de lokale muligheder udnyttes bedst muligt.

Hvis du vil vide mere om mulighederne for at arrangere eller deltage i et SYNG!-arrangement, kan du kontakte DR Vokalensemblets kunstneriske leder Michael Emery på MEME@dr.dk.