DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

En ny sæson er i luften

Her er datoerne du skal huske, hvis du vil sikre dig billet eller abonnement til koncerter med DR's kor og orkestre i sæson 2021-22. Traditionen giver vi 10% rabat på alle billetter til den nye sæson i den første måned efter salgsstart.

Trænger du til at opleve levende musik og sang igen? Så er det nu, du skal sikre dig billetter til den kommende sæson i DR Koncerthuset!

Her er de vigtige datoer, som du skal huske, hvis du vil være sikker på at få billet til den kommende sæsons koncerter med DR’s kor og orkestre:

Tirsdag 4. maj kl. 11 – Abonnementssalget åbner til DR Symfoniorkestrets nye sæson. Med et abonnement får du en fast plads til orkestrets koncerter gennem hele sæsonen med 20% rabat – og en række andre eksklusive fordele.

Tirsdag 11. maj kl. 11 – Salget åbner for vores mindre koncertpakker med bl.a. DR Pigekoret og DR Vokalensemblet. Her får du chancen for at sikre dig billet til flere koncerter på én gang med 15% rabat inden det almindelige billetsalg begynder.

Tirsdag 18. maj kl. 11 – Billetsalget åbner til koncerter med alle DR’s kor og orkestre. Traditionen tro tager vi hul på den nye sæson med en hel måned, hvor du får 10% rabat på alle billetter til koncerter med fx DR Big Band, DR Pigekoret og DR Vokalensemblet.

Vi glæder os til at se dig i den nye sæson i DR Koncerthuset!

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter