DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

En ny sæson er på vej…

Vi glæder os til at løfte sløret for den nye koncertsæson i DR Koncerthuset. Her er datoerne du skal huske, hvis du vil sikre dig billet eller abonnement til koncerter med DR's kor og orkestre i den nye sæson.

Meget er anderledes end det plejer dette forår. Selvom lyset er ved at vende tilbage, ser verden endnu langtfra ud som vi kender den, og derfor har vi i DR Koncerthuset valgt at udsætte salgsstarten til den nye koncertsæson til senere på foråret end vi plejer.

Her er de vigtige datoer, som du skal huske, hvis du vil sikre dig billet til den kommende sæsons koncerter med DR’s kor og orkestre:

Tirsdag 4. maj kl. 11 – Abonnementssalget åbner til DR Symfoniorkestrets nye sæson. Med et abonnement får du en fast plads til orkestrets koncerter gennem hele sæsonen med 20% rabat – og en række andre eksklusive fordele.

Tirsdag 11. maj kl. 11 – Salget åbner for vores mindre koncertpakker med bl.a. DR Pigekoret og DR Vokalensemblet. Her får du chancen for at sikre dig billet til flere koncerter på én gang med 15% rabat inden det almindelige billetsalg begynder.

Tirsdag 18. maj kl. 11 – Billetsalget åbner til koncerter med alle DR’s kor og orkestre. Traditionen tro tager vi hul på den nye sæson med en hel måned, hvor du får 10% rabat på alle billetter til koncerter med fx DR Big Band, DR Pigekoret og DR Vokalensemblet. Vi håber, at vi igen i år kan byde publikum velkommen i DR Koncerthusets foyer til en festlig salgsstart med kaffe, lidt sødt og levende musik.

Vil du følge med i nyheder og tilbud fra DR Koncerthuset og være blandt de første, der får præsenteret den nye sæson, kan vi anbefale at du tilmelder dig vores nyhedsbrev her.

Vi glæder os til at se dig i den nye sæson i DR Koncerthuset!

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter