0Din kurv er tom

En ny sæson er på vej…

Her er datoerne du skal huske, hvis du vil sikre dig billet eller abonnement til koncerter med DR's kor og orkestre i sæson 2022-23. Traditionen tro giver vi 10% rabat på alle billetter til den nye sæson i den første måned efter salgsstart.

Vil du være sikker på at opleve masser af levende musik og sang i den kommende sæson? Så er det nu, du skal sikre dig billetter til den nye sæson i DR Koncerthuset!

Her er de vigtige datoer, som du skal huske, hvis du vil være sikker på at få gode billetter til koncerter med DR’s kor og orkestre:

Mandag 14. februar kl. 11 – Abonnementssalget åbner til DR Symfoniorkestrets nye sæson. Med et abonnement får du en fast plads til orkestrets koncerter gennem hele sæsonen med 20% rabat – og en række andre eksklusive fordele.

Mandag 28. februar kl. 11 – Salget åbner for vores mindre koncertpakker med bl.a. DR Pigekoret og DR Vokalensemblet. Her får du chancen for at sikre dig billet til flere koncerter på én gang med 15% rabat inden det almindelige billetsalg begynder.

Mandag 7. marts kl. 11 – Billetsalget åbner til koncerter med alle DR’s kor og orkestre. Traditionen tro tager vi hul på den nye sæson med en hel måned, hvor du får 10% rabat på alle billetter til koncerter med fx DR Big Band, DR Pigekoret og DR Vokalensemblet.

Vi glæder os til at se dig i den nye sæson i DR Koncerthuset!

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter