0Din kurv er tom

Alice Phoebe Lou

9. nov '23 kl. 20:30

Studie 2

Alice Phoebe Lou

Alice Phoebe Lou

Egensindige Alice Phoebe Lou har taget rejsen fra gademusikant til verdens store scener, og nu vender hun tilbage til Studie 2 med sin fortryllende vokal, livsbekræftende energi og nyt materiale i bagagen. Hendes seneste plade, Child’s Play, er umulig ikke at komme i godt humør af, rokke lidt med hofterne til, og live vil den utvivlsomt sende dig til indiepop-charmørens eventyrland.

Det er gået stærkt siden den Berlin-baserede sydafrikaner Alice Phoebe Lou udsendte sin selvudgivne ep ‘Momentum’ i 2014. Efterfølgende er det blevet til fire skamroste studiealbum – senest ‘Child’s Play fra 2021, to livealbum samt en række ep’er og singler i eget navn. Den 10. marts 2023 er hun aktuel med singlen ”Shelter”, som er den første smagsprøve fra den produktive singer-songwriters kommende album. Det nye materiale bringer Lou med i bagagen, når hun indtager Studie 2 den 9. november.

Hun er blevet udråbt til at være et af vores generations bedste bud på en arvtager til feterede singer-songwriters som Feist og Joni Mitchell, men Alice Phoebe Lou er sin helt egen musikalske fisk. Den sydafrikanske globetrotters særprægede og ubesværede genremiks af smittende indiepop, døsig sovekammerpop, sprød neo-folk, hypnotiske beats, rustik blues og legesyge jazzelementer, tilsat hendes fortryllende vokal, er svær at modstå og rubricere. Lou skaber musik man både kan flytte fødderne til og synke følelsesmæssigt ned i. Ikke mindst live, hvor Alice Phoebe Lou betager publikum med sit smittende nærvær.

I dag spiller 29-årige Alice Phoebe Lou på veletablerede venues og prestigefyldte festivaler verden over, bl.a. SXSW og sidste års Roskilde Festival. Oprindelig optrådte hun med ilddans på gaden, men hurtigt skiftede hun flammerne ud med guitaren og begyndte at optræde i parker og på togstationer. Lous musikalske talent var ubestrideligt og siden har den egensindige og kompromisløse sangskriver fastholdt sin status som uafhængig musiker, hvilket har vist sig at være klogt, da det kun er gået en vej for hende: fremad. Det har bl.a. ført til en plads på Oscar-shortlisten i kategorien Bedste Originale Sang for sangen ”She” fra filmen ‘Bombshell: The Hedy Lamarr Story’ fra 2017.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere