0Din kurv er tom

Anders Blichfeldt

3. dec '23 kl. 20:00

Koncertsalen

Anders Blichfeldt

Min Allerbedste Jul

Anders Blichfeldt parkerer julebussen foran DR Koncerthuset og gæster Koncertsalen med sit liveband og en helt særlig gæst - nemlig datteren Alma Blichfeldt. Blichfeldts allerbedste jul bliver en traditionel julekoncert, hvor det umiddelbare, det nære og det hjertelige ved julen er i højsædet

Traditionen tro pakker Anders Blichfeldt julebussen i 2023, og denne gang er der en ekstra god gave med til både publikum – og Anders, ikke mindst. Alma Blichfeldt – Anders’ datter – har nemlig sagt ja til at være med efter 3 års pause, hvor hun har gået i gymnasiet. Hendes passion for musik har dog ikke været på standby og hun har sideløbende med gymnasiet arbejdet seriøst med sin stemme, der i dag står endnu skarpere. Nu er hun tilbage og det kommer vi til at nyde godt af.

Alma deltog sammen med Anders i Toppen af Poppen som special guest på sangen ’Si’ du ka’ li’ mig’, hvor hun var med til at fortolke Anne Dorte Michelsen og Tøsedrengenes klassiker.
Hun glæder sig til at skulle på juletour med ”Den Gamle” igen, og glæden deler far:

Jeg glæder mig til at vende tilbage til en mere enkel og traditionel julekoncert med dygtige musikere på scenen, og jeg kan love, at det bliver et velspillende ensemble” siger Anders Blichfeldt
og tilføjer: “Og så glæder jeg mig helt vildt til at stå på scenen med Alma igen og ikke mindst til en masse tid sammen med hende på landevejen”.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Rundvisning: Praktisk info

Læs mere om den praktiske information vedrørende rundvisninger i DR Byen samt DR Koncerthuset.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere