0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Cæcilie Norby

4. nov '23 kl. 20:30

Studie 2

Cæcilie Norby

Earthenya

Publikum kan glæde sig til en fantastisk musikalsk rejse, når vokalfacetternes dronning Cæcilie Norby gæster Studie 2 med sit nye kritikerroste album Earthenya. Cæcilie har med et powerfuldt All Star band lavet en lille lykkepille af et album, der ligger vægt på saftig pop- og soulmusik krydret med jazz og rock.

Cæcilie Norby har haft en imponerende karriere, som kun få herhjemme har formået at gøre hende efter. Sidste skud på stammen er det nye kritikerroste album Earthenya, hvor Cæcilies formidable evner, som historiefortæller udfolder sig på ny, og hvor emner, de fleste vil kunne nikke genkendende til, bliver formidlet med indsigt og empati.

Earthenya er hendes 14. soloudgivelse, og den første i 17 år, hvor al musikken er skrevet af hende selv. Med blod på tanden efter Toppen af Poppen, fik hun lyst til at dyrke sine pop og soul sider igen, hvor krydderier af jazz og rock selvfølgelig stadig findes. Det er personligt, råt, smukt, opløftende og sårbart på en og samme tid.

Cæcilie Norby slog i gennem herhjemme allerede som 20-årig i orkestrene Frontline og One Two. Siden blev hun et internationalt navn og fik guldrandede pladekontrakter, først med det hæderkronede Blue Note Records og i dag er hun signet på Europas største vokallabel ACTmusic. Du kan som publikum glæde dig til en fantastisk musikalsk rejse med vokalfacetternes dronning.

Line-up er:

Cæcilie Norby – Vokal
Poul Reimann – Keys
Krister Jonsson – Guitar
Kristor Brødsgaard – Bas
Snorre Kirk – Trommer
Asta Norr – Kor
Laura Lindell – Kor
Morten Østerkierhus – Sound

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere