0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Cohen – En hyldestkoncert

29. jan '24 kl. 20:00

Koncertsalen

Cohen – En hyldestkoncert

3. ekstra­koncert

I 2024 ville Leonard Cohen været fyldt 90 år og det skal naturligvis fejres af landets bedste Cohen-hold, heriblandt Steen Jørgensen, Signe Svendsen og Palle Hjorth. ’Cohen – En Hyldestkoncert’ indtager Koncertsalen med et nyt og opdateret show, men selvfølgelig stadigvæk med plads til udødelige klassikere som ”Hallelujah” og ”Suzanne”.

Den 21. februar 2017 samlede en række af landets bedste solister og musikere sig om en hyldest til legendariske Leonard Cohen, der gik bort i november året forinden. Det stod hurtigt klart, at det her skulle være mere end bare en engangsforestilling. Der var magi i de gamle sange og i mødet mellem band og publikum. Det blev til en lang række af smukke aftener, hvor bandets helt unikke kemi og publikums begejstring smeltede sammen til en højere enhed.

Nu er holdet bag ”Cohen – En Hyldestkoncert” klar med et nyt og opdateret show, men selvfølgelig stadigvæk med plads til udødelige klassikere som ”Hallelujah”, ”Suzanne”, ”Dance Me To The End Of Love”, ”Bird On A Wire” m.fl.

I 2024 ville Leonard Cohen være fyldt 90 år. Han er borte, men heldigvis har vi hans smukke, livskloge sange, og dem vil vi hylde med et imponerende hold af landets bedste sangere og musikere, der alle har et nært forhold til Cohens fantastiske bagkatalog.

Cohen-holdet

Solister:
Steen Jørgensen
Claus Hempler
Signe Svendsen
Bjørn Fjæstad
Mike Andersen
Sara Indrio

Bandet:
Palle Hjorth – Keyboards
Lars Skjærbæk – Guitar, kor
Mads Andersen – Trommer
Troels Skjærbæk – Bas, kor

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere