0Din kurv er tom

De skønneste kor

15. jun '24 kl. 17:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

De skønneste kor

Jorden rundt på 80 minutter

Spænd sikkerhedsbæltet og kom med på en storslået musikalsk jordomrejse i Koncertsalen! Dette års Skønneste kor med DR Koncertkoret, DR Symfoniorkestret og DR Juniorkoret flyver os fra Paris til Venedig og fra Alperne til Egypten med stor musik af bl.a. Händel, Mozart, Fauré, Verdi og Puccini.

De skønneste kor er blevet et af de absolutte højdepunkter i DR Koncerthusets koncertkalender, som hvert år samler et stort publikum og et imponerende antal medvirkende på scenen i Koncertsalen. For når to kor og et symfoniorkester sammen opfører en perlerække af de bedste værker for kor og orkester, kan det føles som om taget løfter sig – ikke bare en, men mange gange undervejs!

I år præsenterer DR Koncertkoret, DR Juniorkoret og DR Symfoniorkestret igen en særlig sommerudgave af de populære Skønneste kor-koncerter for at markere, at sommerferien er på vej – og dermed også planer og drømme om alverdens spændende rejsedestinationer.

Kom med på 80 minutters musikalsk lyn-jordomrejse gennem nogle af de mest kendte og elskede korværker i operarepertoiret med stop i bl.a. Kina, Paris, Alperne, Egypten, Brasilien og Venedig – med musik af Handel, Mozart, Bruckner Fauré, Verdi, Puccini, Villa-Lobos og mange flere.

Den naturlige hovedrolle i koncerten har de 74 sangere i DR Koncertkoret, og med på scenen i Koncertsalen er de unge sangere fra DR Juniorkoret og selvfølgelig DR Symfoniorkestret.

Koncerten kan også opleves den 15. juni 2024 klokken 14.00. Læs mere her

Vær opmærksom på at koncerten er en del af DR Koncertkorets koncertpakke “Store stemmer med DR Koncertkoret”, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Dirigent

Graham Ross

Kor

DR Koncertkoret

Kor

DR Juniorkoret

Orkester

DR Symfoniorkestret

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere