0Din kurv er tom

DR Big Band & Annisette – Tale of Time

30. jun '23 kl. 20:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

DR Big Band & Annisette – Tale of Time

Support: Baryl / CJF 2023

Dansk rocks vilde rose Annisette møder DR Big Band i Koncertsalen som del af Copenhagen Jazz Festival 2023. Oplev en gribende musikalsk rejse gennem sangerindens musikalske verden med musik fra bl.a. albummet ’A Tale of Time’ – efter support act af den unge kvartet Baryl.

Gennem sine over 50 år på scenen har Annisette formået at tryllebinde publikum ved hver eneste koncert, og i dag er hele Danmark på fornavn med den udtryksfulde sangerinde.

Denne aften er en ny mulighed for at opleve det enestående samspil mellem DR Big Band og Annisette, som bl.a. er foreviget på albummet ’Tale of time’. Weekendavisens anmelder skrev om ”brillante arrangementer og et helt igennem cool orkester”, og en anden anmelder kaldte albummet ”et musikalsk eventyr, nutidigt og friskt.”

Vi folder den store bigband-lyd ud, når Annisette sammen med DR Big Band præsenterer numre fra albummet af sangerindens store forbilleder som Bob Dylan, Charlie Chaplin og The Voices of East Harlem.

Alle numre er arrangeret specielt til Annisette og DR Big Band af den Grammy-nominerede danske komponist Peter Jensen, som også er aftenens dirigent – og som i tæt samspil med Annisette samtidig kaster helt nyt lys på et udvalg af de mest intense Savage Rose-klassikere.

Support: Baryl

Koncerten åbner med support act af den unge jazzkvartet Baryl, som siden deres debut i 2021 har markeret sig på den danske jazzscene med frygtløs og legende originalmusik. Barylerne undersøger kontrasten mellem stramme kompositioner og helt frie, kollektive improvisationer, og forholder sig fordomsfrit til alle genrer.

Baryl udgav deres debutalbum ”Allerede mandag?” i 2021 og blev ugens album på P8-jazz. De vandt i foråret 2022 ”Jazzkonkurrencen” og har siden da spillet koncerter under Copenhagen Jazz Festival, Svendborg Jazzfestival mv.. Politiken skrev: “Om ikke mange år kan barylerne ende med at blive en af landets mest efterspurgte grupper. De er i hvert fald ved at støbe fundamentet til noget rigtig stort.”
Baryls andet album ”Hva’ fanden sker der?” udkommer 27. maj 2023.

Baryl består af Alberte Svenningsen (sax), Viktoria Søndergaard (vib), Lukas Loeb (b), Ludvig Søndergaard (dm).

Solist

Annisette

Support

Baryl

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere