0Din kurv er tom

DR Big Band & Antonio Loureiro

10. nov '23 kl. 19:30

Studie 2

Se rabatmuligheder

DR Big Band & Antonio Loureiro

DR Big Band & Antonio Loureiro

Den unge brasilianske multi-instrumentalist, singer-songwriter og arrangør Antonio Loureiro møder DR Big Band og chefdirigent Miho Hazama. Forvent en aften, hvor brasiliansk legesyge møder ægte bigband-sound i nye arrangementer af Loreiros numre og klassikere fra ’The Brazilian Songbook’.

Lige siden han var helt ung, har Brasiliens musikalske alsidighed og legesyge præget den 36-årige Antonio Loureiro, som bevæger sig frit i feltet mellem jazz og brasiliansk populærmusik – med navne som Gilberto Gil, Toninho Horta og Kurt Rosenwinkel som musikalske legekammerater.

I dag er Antonio Loureiro med helt fremme i forreste række af nye brasilianske sangskrivere og en yderst efterspurgt musiker på den brasilianske musikscene, som også har udgivet en håndfuld albums i eget navn.

Loureiro startede sine unge år på klaver, hvorefter han senere forelskede sig i trommer, percussion, vibrafon og ikke mindst kunsten at komponere sange og tekster, der forholder sig til tidens politiske og sociale emner.

Alle disse evner kommer i spil, når Antonio Loureiro for første gang møder DR Big Band og chefdirigent Miho Hazama i et særligt mix af sine egne numre – arrangeret for bigband af Loureiro og Hazama – og nye takes på kendte sange af bl.a. Gilberto Gil, Cartano Veloso og Milton Nascimento.

Samarbejdet mellem Hazama og Loureiro fortsætter senere på året, hvor de bl.a. skal optræde sammen på The Jazz Gallery i New York.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere