0Din kurv er tom

DR Big Band & Ben Wendel

24. nov '23 kl. 20:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

DR Big Band & Ben Wendel

DR Big Band & Ben Wendel

DR Big Band og chefdirigent Miho Hazama har inviteret den Grammy-nominerede saxofonist, komponist og producer Ben Wendel til et musikalsk topmøde i Studie 2. Oplev et af New Yorks mest spændende jazznavne, filtreret gennem funklende bigband-lyd i helt nye arrangementer af bl.a. Miho Hazama.

New York har en af verdens mest levende, kreative og nyskabende jazzscener, som samtidig sætter retningen for jazzen på verdensplan. På den anden side er New York også stedet, hvor jazzen ofte fletter fingre med andre musikalske genrer – fra verdensmusik til klassisk kompositionsmusik.

Den Grammy-nominerede saxofonist Ben Wendel er en af de kunstnere, som stortrives i byens pulserende musikliv, og som bevæger sig frit mellem både genrer og musikalske roller. Han er en virtuos saxofonist med en klang, der stråler af overskud, samtidig med, at han også har vundet en lang række priser som komponist inden for både jazz, filmmusik og ny kompositionsmusik.

Mange store navne har ønsket at arbejde sammen med Ben Wendel, og hans liste over musikalske partnere går fra Tigran Hamasyan, Linda May Han Oh og Gerald Clayton, via Kent Nagano til Snoop Dogg og The artist formerly known as Prince. Nu udvides listen med DR Big Band og Miho Hazama, som har inviteret den eftertragtede kunstner til DR Koncerthuset for første gang.

Specielt til lejligheden er en række af Ben Wendels numre og værker arrangeret for bigband af bl.a. Miho Hazama, der ligesom Wendel har en alsidig musikalsk baggrund med uddannelse som både klassisk komponist i Japan og som jazzkomponist i New York.

Forvent et musikalsk topmøde, der bringer de nyeste strømninger og eksperimenter ind på scenen i DR Koncerthuset – med en fænomenal saxofonist i front!

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere