0Din kurv er tom

DR Big Band & Veronica Swift

28. okt '23 kl. 20:00

Koncertsalen

DR Big Band & Veronica Swift

DR Big Band & Veronica Swift

Veronica Swift er den nye stjerne på den amerikanske jazzhimmel, og nu kan hun opleves i et musikalsk brag af jazz, funk og rock med Big Band i Koncertsalen. Der er ingen grænser, når Veronica Swift indtager scenen med sin stærke vokal i centrum – samtidig med, at hun både er aftenens dirigent, arrangør og komponist.

Det kræver sin kvinde at bryde lydmuren som jazzsanger i dag. Men at toppe jazzlisterne med tre albums i eget navn, vinde talrige priser og selv stå for at komponere, dirigere og arrangere sin musik – alt sammen inden man fylder 30 år – er i sandhed ekstraordinært.

Veronica Swift er en af de musikalske superkapaciteter, der ikke er til at komme uden om. Hun er lige suveræn som sanger, dirigent, arrangør og sangskriver, og hun spreder sig over vidt forskellige musikalske genrer, udtryk og formater.

Hun har turneret med ikoner som Wynton Marsalis og Chris Botti og været fast navn på Jazz at Lincoln Center og det historiske jazz venue Birdland i New York. Hendes seneste album scorede topkarakter i DownBeat Magazine og løb med prisen som ”Best vocal album” ved L’academie du jazz i 2021.

Nu har Veronica Swift kastet sin kærlighed på det store, brede bigband-format, og i den anledning kommer hun for første gang til DR Koncerthuset. Her møder hun DR Big Band i Koncertsalen til en stærk tour-de-force gennem sit spritnye album ”TransGenre”, hvor rock, funk, soul og jazz mødes i Veronica Swifts egne, nye arrangementer og kompositioner.

Ud over de nye numre kan du se frem til at opleve Veronica Swift i ny-arrangerede jazzklassikere fra The American Songbook og mesterlig funk af fx Nine Inch Nails, som viser hendes enorme vokale spændvidde.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere