0Din kurv er tom

DR Pigekorets forår

17. mar '24 kl. 20:00

Holmens Kirke

Se rabatmuligheder

DR Pigekorets forår

DR Pigekorets forår

I en kraftfuld vokal eksplosion springer lyset ud i nyskrevne værker og effektfulde klange, når DR Pigekoret hilser foråret velkomment med nysgerrighed og råstyrke i Holmens Kirke. Den menneskelige stemme er i fokus, og lyset støder sammen med mørket i et klangfuldt musikalsk møde.

Koncerten kan også opleves i Holmens Kirke, København den 16. marts 2024 klokken 20.00. Læs mere her
Koncerten kan også opleves i Holmens Kirke, København den 18. marts 2024 klokken 20.00. Læs mere her

Vær opmærksom på at koncerten er en del af DR Pigekorets koncertpakke “Tre koncertoplevelser med DR Pigekoret”, hvor du kan få 15% rabat – Læs mere her

Om DR Pigekoret

Lige siden 1938 har DR Pigekorets klang været et velkendt lydbillede i danskernes liv takket være et væld af koncerter, tv- og radio-udsendelser.

Koret er kendt for at forny den danske sangtradition med autenticitet, originalitet og nysgerrighed. Deres moderne tilgang til kormusikken, de nye sceniske udtryk, det høje musikalske niveau og fornemmelsen for den danske sangskat gør DR Pigekoret efterspurgt i mange forskellige musikalske sammenhænge.

Til forårskoncerterne i Holmens Kirke inviterer DR Pigekoret nogle af deres musikalske samarbejdspartnere, og repertoiret spænder fra traditionelle forårssange til helt nye værker og arrangementer.

Se video fra en af korets tidligere forårskoncerter i Holmens Kirke: